niktspecjalny 21.11.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Proszę o wytłumaczenie problemu z postu:http://forum.muratordom.pl/problem-z-fotosikiem,t117443.htmw którym to(a tak mi się wydaje)obrazowo i jasno pokazałem w czym mam problem na swoim laptopie z oryginalnym Windowsem XP ,SP2,Norton Internet Security i właśnie z nowym Internet Explorer7-ściągniętym ze strony Microsoftu.Czy jest on za świeżym programem by w pełni obsługiwać FM?Czy to tylko wina ustawień ,których do końca nie zgłębiłem? serdecznie pozdrawiam NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 pomimo, że nie chcesz nic ode mnie usłyszeć, to napiszę ci:) - nasze komputery różnią się tylko programem antywirusowym - ja mam Kasperskiego mam XP, IE 7 z aktualizacjami, oczywiście SP2 od paru lat i forum i fotosik działa. W związku z tym poszukałabym błędu - nie w forum, czy fotosiku a w ustawieniu IE lub sprawdzeniu czy Norton nie blokuje zacznij od wyrzucenia plików offline i ciasteczek - jeżeli dalej nie działa, wyłącz na moment ochronę Nortona, nie działa - włącz ochronę a zrestuj ustawienie IE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2007 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 pomimo, że nie chcesz nic ode mnie usłyszeć, to napiszę ci:) - nasze komputery różnią się tylko programem antywirusowym - ja mam Kasperskiego mam XP, IE 7 z aktualizacjami, oczywiście SP2 od paru lat i forum i fotosik działa. W związku z tym poszukałabym błędu - nie w forum, czy fotosiku a w ustawieniu IE lub sprawdzeniu czy Norton nie blokuje zacznij od wyrzucenia plików offline i ciasteczek - jeżeli dalej nie działa, wyłącz na moment ochronę Nortona, nie działa - włącz ochronę a zrestuj ustawienie IE Już i tak mi wystarczająco dużo napisałaś Lekcję zrozumiałem.Wybacz ale pytanie kierowałem do informatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 21.11.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ...w którym to(a tak mi się wydaje)obrazowo i jasno pokazałem w czym mam problem... Owszem, WYDAJe CI SIE pomimo, że nie chcesz nic ode mnie usłyszeć, to napiszę ci:) - nasze komputery różnią się tylko programem antywirusowym - ja mam Kasperskiego mam XP, IE 7 z aktualizacjami, oczywiście SP2 od paru lat i forum i fotosik działa. W związku z tym poszukałabym błędu - nie w forum, czy fotosiku a w ustawieniu IE lub sprawdzeniu czy Norton nie blokuje zacznij od wyrzucenia plików offline i ciasteczek - jeżeli dalej nie działa, wyłącz na moment ochronę Nortona, nie działa - włącz ochronę a zrestuj ustawienie IE Już i tak mi wystarczająco dużo napisałaś Lekcję zrozumiałem.Wybacz ale pytanie kierowałem do informatyka. Majeczka - zostaw go z tym laptopem, internetem i fotosikiem - widzisz sama ze szkoda czasu a tak naprawde jeden problem wiecej ze strasznym swiatem juz mu nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2007 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ...w którym to(a tak mi się wydaje)obrazowo i jasno pokazałem w czym mam problem... Owszem, WYDAJe CI SIE pomimo, że nie chcesz nic ode mnie usłyszeć, to napiszę ci:) - nasze komputery różnią się tylko programem antywirusowym - ja mam Kasperskiego mam XP, IE 7 z aktualizacjami, oczywiście SP2 od paru lat i forum i fotosik działa. W związku z tym poszukałabym błędu - nie w forum, czy fotosiku a w ustawieniu IE lub sprawdzeniu czy Norton nie blokuje zacznij od wyrzucenia plików offline i ciasteczek - jeżeli dalej nie działa, wyłącz na moment ochronę Nortona, nie działa - włącz ochronę a zrestuj ustawienie IE Już i tak mi wystarczająco dużo napisałaś Lekcję zrozumiałem.Wybacz ale pytanie kierowałem do informatyka. Majeczka - zostaw go z tym laptopem, internetem i fotosikiem - widzisz sama ze szkoda czasu a tak naprawde jeden problem wiecej ze strasznym swiatem juz mu nie zaszkodzi Możesz mi powiedzieć dlaczego zawsze odpowiedz której tak naprawdę nigdy mi nie udzielasz jest podparta drwina i krytyka..Żebyś chociaż odpowiedziała swoim zdanie co o tym sadzisz.Załosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Majka ,której nie dorównujesz w niczym jest osobą bardzo zrównoważona i konkretną .To ,że ma czasami ostry język w stosunku do mojej osoby już sie przyzwyczaiłem.Nie pomogła mi w swojej podpowiedzi bo zrobiłem to wszystko za nim napisała swojego posta więc jej nie odpisywałem.Paniatna ?czy inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.03.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 I tutaj też nic nie powiedziałeś a mogłeś. .Nie masz nic do stracenia a nie odpowiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts