konstruktor 21.11.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 jak zrobić awatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.11.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 skoro pilne, to podaj link do zdjęcia, z którego chcesz zrobić avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.11.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 jak zrobić awatar? nie umiesz zrobic czy wkleic ? jak chcesz to moge ci zrobic , powiedz co na nim ma byc wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.11.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Coś sie posypało chyba - avatara wstawic wcale nie mogę (nie mam takiej opcji) a wiadomości ze skrzynki nie mogę wykasować żadnej. Że nie wspomnę o błędach w opisie np wiadomości do wysłania siedzą w skrzynce "wysłane" i odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Nie tylko tobie a myślałem ,że tylko mi. awatarka możesz wkleić np na próbę z tej stronki: http://www.cyberr.pl/awatar/ Jak widzisz wkleił mi się.Co do innych pytań to ponury63 dokładnie to opisuje.Poszukaj sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.11.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Coś sie posypało chyba - avatara wstawic wcale nie mogę (nie mam takiej opcji) a wiadomości ze skrzynki nie mogę wykasować żadnej. Że nie wspomnę o błędach w opisie np wiadomości do wysłania siedzą w skrzynce "wysłane" i odwrotnie. w sprawie panelu emblematów musisz pisać do Redakcji odpowiedź na obie sprawy dałem Ci półtora miesiaca temu w tym miejscu >>> http://forum.muratordom.pl/post2085603.htm#2085603 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.11.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Coś sie posypało chyba - avatara wstawic wcale nie mogę (nie mam takiej opcji) a wiadomości ze skrzynki nie mogę wykasować żadnej. Że nie wspomnę o błędach w opisie np wiadomości do wysłania siedzą w skrzynce "wysłane" i odwrotnie. No widzisz i masz odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.11.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Nie mam opcji "avatar" ale mam to gdzieś - Redakcja raczej rzadko coś czyta(Forumowiczów przybyło, że hoho). A co do usuwania - nie mam wcale takiej mozliwości ani pojedynczo, ani zbiorczo ani w inny sposób. Aha i pokazywało mi dzis że" wiadomości w twojej skrzynce zajmują ...106% miejsca" . A teraz wisi cały czas , że 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.11.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ja to wogole nie moge wejsc na forum , juz sie z tym pogodzilem ....prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Nie mam opcji "avatar" ale mam to gdzieś - Redakcja raczej rzadko coś czyta(Forumowiczów przybyło, że hoho). A co do usuwania - nie mam wcale takiej mozliwości ani pojedynczo, ani zbiorczo ani w inny sposób. Aha i pokazywało mi dzis że" wiadomości w twojej skrzynce zajmują ...106% miejsca" . A teraz wisi cały czas , że 100%. Przez firefoxa można posty uswać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 przecież wszystko działa co piernicycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.08.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A panelu "avatar" nadal u mnie nie stwierdzono. PS - za duży kiedyś był, ale czy to powód do usunięcia tej funkcji? Reklamą nie był, a że komuś się nie spodobał... to jakiś żart? a może obraziłem czyjeś WC? Co do usuwania wiadomości i obsługi skrzynki - rzeczywiście IE jest beznadziejny(pomaga FireFox), ale w otwieraniu forum działa szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A panelu "avatar" nadal u mnie nie stwierdzono. podaj mi link do obrazka jaki chcesz mieć w awatarze [tu lub na priw] co do usunięcia - niektórych Forumowiczów denerwują najrózniejsze rzeczy mam tylko nadzieję, że awatar [o ile dobrze pamietam, był to sedes stojący w trawie ] nie został uznany za reklamę [instalacje ekologiczne ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.08.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A panelu "avatar" nadal u mnie nie stwierdzono. podaj mi link do obrazka jaki chcesz mieć w awatarze [tu lub na priw] co do usunięcia - niektórych Forumowiczów denerwują najrózniejsze rzeczy mam tylko nadzieję, że awatar [o ile dobrze pamietam, był to sedes stojący w trawie ] nie został uznany za reklamę [instalacje ekologiczne ] A patrz całkiem zapomniałem o tym avatarze . To było zdjęcie donicy z kwiatami w Norwegii. I jednymym ekologicznym tego wytłumaczeniem było chyba wykorzystanie odpadu, czyli starego kibelka... Co do linku... najpierw musiałbym go zmniejszyc do przepisowych , a potem podam. Dzięki za szybką reakcję. PS - http://forum.muratordom.pl/post2666334.htm#2666334 tu za diabła nie chce sie wkleic zdjęcie. To jakis błąd u mnie czy mam blokadę na wstawianie zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.08.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Co do linku... najpierw musiałbym go zmniejszyc do przepisowych , a potem podam. nie zmniejszaj, podaj jak jest, ja to zrobię PS - http://forum.muratordom.pl/post2666334.htm#2666334 tu za diabła nie chce sie wkleic zdjęcie. To jakis błąd u mnie czy mam blokadę na wstawianie zdjęć? ze zdjęcia spod adresu http://www.wtc.wejher.pl/forum/album_pic.php?pic_id=2191 nie można uzyskać bezpośrednio adresu do fotki jako pliku graficznego więc wrzucilem to na fotosik i wstawiłem pełną wielkość mam nadzieję że jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.08.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Oooo dzięki serdeczne - mam konto na fotosiku, ale nie pozwoliło mi przed upływem 18 dni wklejać nowego zdjęcia. A z avatarkiem na razie spoko, muszę coś fajnego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 12.09.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Cześć, nie mogę wgrać zdjęcia do awatara. Jak to zrobić? Jaki adres należy wpisać w okienko "Odnośnik do zewnętrznego emblematu?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.09.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Cześć, nie mogę wgrać zdjęcia do awatara. Jak to zrobić? Jaki adres należy wpisać w okienko "Odnośnik do zewnętrznego emblematu?" hej , a gdzie masz to zdjecie ? moze jest za duze ? o! widze , ze sie jednak udalo http://img58.imageshack.us/img58/4258/animationnichtgespeichejz9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgdalena 22.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 A mnie pisze że adres emblematu jest zły a w podpisie dał sie wkleic czy to znaczy że do awatara adres jest za duży ?? mam na myśli adres url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 A mnie pisze że adres emblematu jest zły a w podpisie dał sie wkleic czy to znaczy że do awatara adres jest za duży ?? mam na myśli adres url wklej ten http://images25.fotosik.pl/276/ef109141eea67323m.jpg link do avatara musi prowadzić bezpośrednio do pliku graficznego, czyli zazwyczaj mieć rozszerzenie .jpg lub .gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts