michcioizi 08.08.2003 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 cze jestem michal remontuje juz spory domek calkowita przebudowa , jestem z slaska co umiem sam wykonuje mam latek 29 pozdrawiam hmk nie wiem co wam jeszcze napisac no ze aktualnie koncze budowac garaz przy tym wlasnie domku i ukladam gonty bitumiczne na dachu -to aktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.08.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Pytasz Co nam jeszcze napisać ? - wyjdzie w trakcie dyskusji... Witam i pozdrawiam krajana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.08.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 to ja witam też...i pozdrawiam ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts