misiekkk 21.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 witam , potzrebuje wszystkich informacji na temat grot solny, jak wykonac, jakies pomocne plany projekty, skad materialy. chce wykonac taka grote sam, a pozniej czerpac z tego zyski niestety nie moge znalezc informacji na ten temat;/ prosze o pomoc , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.11.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Eee, było, poszukaj sobie. A jaki % zysków odpalisz za poradę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekkk 22.11.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 dobry trunek postawie na poczatek jakos nie moge znalezc tego , moze jednak nie bylo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.11.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ehhh...http://forum.muratordom.pl/jaskinia-solna,t111231.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qavaxb 05.08.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam Wstawiony wcześniej link do innego wątku na forum nie rozwiązał moich problemów, a myślę, że ta część forum bardziej odpowiada.Z tego, co zdążyłem się dowiedzieć z sieci, to konstrukcje jaskini solnych wykonuje się z drewna i soli.Odsyłam do krótkiego tekstu:http://bochneris.pl/grota-solna-opis_konstrukcji.htm Chciałbym poznać bardziej szczegółowe informacje na temat samej budowy, np. czym łączy się drewno i sól, gdzie można dostać materiały (płyty solne nie są trudno dostępne), ile kosztują same materiały. Z góry dziękuję za odpowiedźPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts