revalidon 23.11.2007 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 tzn jakie? jeżeli pochwaliłem Cię za coś, co "wyskoczyło" Ci przypadkiem, to mogę odszczekać a cechy sarmackie? cóż poczytaj sobie o nich No własnie nie mogę poczytać, bo nie widzę już kultowego wątku "Dziedzictwo sarmackie, a pieniactwo na forach internetowych" ! No cóż... pieniactwo... nic dodać nic ująć... jak nie masz nic do powiedzenia merytorycznie w danym temacie, to może nie zabieraj głosu..? To nie nasza wina, że w życiu codziennym nikt cie nie słucha.. Ja rozumiem ze chcesz moze nabic sobie postow, tylko ze te 5 tys. są g..no warte, jak może z 1% jest na temat... bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.11.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 jak mi Ciebie żal... niewymownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 23.11.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 psy szczekają karawna idzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.11.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 psy szczekają karawna idzie dalej... dalej, dalej , hmm mam: im dalej w las tym więcej drzew teraz Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 23.11.2007 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 wyluzuj barbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.11.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 wyluzuj barbie... nieeee, 0 punktów, miało być powiedzonko z lasem lub drzewami fajnie, że czytasz też i tamto, wiesz przynajmniej o co chodzi z barbie, w moich oczach uznania tym nie wzbudzisz out Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 23.11.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 a garaz ogrzewany? wybaczcie ale co chwila wymyślacie rozwiązania podwyższające radykalnie późniejsze koszty użytkowania chałupy Po cholerę Ci ogrzewany garaż? By rdza szybciej samochód zeżarła? a po co w ogóle garaż? przecież taniej jest trzymac samochód na zewnątrz budynku. A ile się zaoszczędzi - na budowaniu, na ogrzewaniu itp. Idźmy dalej - po co w ogóle ogrzewać dom - przecież taniej jest jak będzie zimno - doskonały sposób na oszczędzanie. Chyba niektórym to oszczędzanie przysłoniło zupełnie świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 23.11.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ...zawsze jeszcze można pogadać o oddychaniu ścian garazu hmmm....stopień nasycenia tynków spalinami jego wpływu na kolorystykę ścian w funkcji szybkości wjazdu do garażu i ograniczeń prędkości wynikającymi z umiejętności kierującego W sumie to zaczyna mi się to podobać. Można naprawno ustalić jakiś algorytm brudzenia się ścian w czasie w zależności od czasu, pory roku i rodzaju silnika Przy tworzeniu tego algorytmu prosiłbym o uwzględnienie wpływu spalin na drogę hamowania w zależności od rodzaju posadzki. Jeżeli droga hamowania zbytnio się wydłuży to farba nie zdąży się pobrudzić od spalin. Ja natomiast poszedłem inną drogą, zanim wjadę do garażu, to na próg wykładam maty ze słomy owsianej aby nie wyziębiać konstrukcji od zimnych opon. Dodatkowo przed wjechaniem rozpędzam samochód aby maksymalnie skrócić czas kontaktu, a w samym garażu hamuję ostro przed samą ścianą - w ten sposób dodatkowo ogrzewam garaż ciepłem z tarcz hamulcowych. OSOBIŚCIE POLECAM TO OSTATNIE ROZWIAZANIE JAKO NAJBARDZIEJ ZBLIŻONE DO IDEAŁU Z POZWAŻANIEM janzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 24.11.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ... . Dodatkowo przed wjechaniem rozpędzam samochód aby maksymalnie skrócić czas kontaktu, a w samym garażu hamuję ostro przed samą ścianą - w ten sposób dodatkowo ogrzewam garaż ciepłem z tarcz hamulcowych. Też popieram tą wersję. Gdzie kupić gres zapewniający drogę hamowania 6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.11.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Też popieram tą wersję. Gdzie kupić gres zapewniający drogę hamowania 6m generalnie każdy gres nadaje się do tego ważne aby kupić odpowiednią ilość, nie rozpakowywać i ustawić paczki jedna na drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 24.11.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 a garaz ogrzewany? wybaczcie ale co chwila wymyślacie rozwiązania podwyższające radykalnie późniejsze koszty użytkowania chałupy Po cholerę Ci ogrzewany garaż? By rdza szybciej samochód zeżarła? Jak rdza co ty masz za samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 24.11.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Jak rdza co ty masz za samochód Trabanta , ale obawiam się o stalowe felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 24.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Jak rdza co ty masz za samochód Trabanta , ale obawiam się o stalowe felgi. Rozumiem z felgami nie ma żartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.11.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Też popieram tą wersję. Gdzie kupić gres zapewniający drogę hamowania 6m generalnie każdy gres nadaje się do tego ważne aby kupić odpowiednią ilość, nie rozpakowywać i ustawić paczki jedna na drugiej oj lepszym rozwiązaniem będzie ściana z poustawianych opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekGD 23.09.2019 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Minęło 12 lat, wątek do którego odsyłano umarł.... Spotkał się ktoś z dobrym rozwiązaniem problemu mostka w progu garażu? Garaż w bryle domu, ocieplony z zew, ławy ocieplone 20cm. Garaż ma być ogrzewany. Brama wjazdowa segmentowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts