nitka18 04.06.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam! mam pytanie jaki kolorek macie w salonie? Gratuluję pięknego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 04.06.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam! mam pytanie jaki kolorek macie w salonie? Gratuluję pięknego domku:) Dzieki za gratulacje kolory to 3 ściany magnolia, 1 sciana chyba orzech włoski i sufit pastelowy jasmin Duluxa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 04.06.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam Cudo!!! Dom Wasz podoba mi się w każdym calu.Kolorystyka,spójność,kształt i otoczenie pierwsza klasa.I jeszcze ta kostka..dokładnie w takim zestawieniu podoba mi się najbardziej i tak kiedyś?planuję.... Przyznam szczerze, że wnętrza mnie nieco rozczarowały i zaskoczyły.Spodziewałam się podobnej kolorystyki co na zewnątrz i czegoś szczególnego i innego.To nie znaczy że mi sie nie podoba bo,jest ciepło,przytulnie,ładna łazienka,kuchnia....ale w salonie oczami wyobrazni widziałam szare sofy.... Gratuluję udanego domku Plan był na szare sofy ale niestety na razie korzystamy z sofy ze starego domu a z drugiej strony chyba trochę za duzo tych szarości by było Dzieki za mile slowa , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-habibi 02.07.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Przepiekny dom!!! I na zewtrz i w srodku. Dzieki niemu zarejestrowalam sie na forum i wyszlam z roli podgladacza ile m2 ma lazienka glowna i kuchnia? bede wdzieczna za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 12.07.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Przepiekny dom!!! I na zewtrz i w srodku. Dzieki niemu zarejestrowalam sie na forum i wyszlam z roli podgladacza ile m2 ma lazienka glowna i kuchnia? bede wdzieczna za odpowiedz! witam, lazienka ma 8m2 a kuchnia 14,5m2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-habibi 12.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Przepiekny dom!!! I na zewtrz i w srodku. Dzieki niemu zarejestrowalam sie na forum i wyszlam z roli podgladacza ile m2 ma lazienka glowna i kuchnia? bede wdzieczna za odpowiedz! witam, lazienka ma 8m2 a kuchnia 14,5m2 Pozdrawiam Bardzo dziekuje!!! Wlasnie balam sie, ze na tych 8m2 nie zmieszcze sie w lazience z wszystki gratami a jednak sie uda! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wysgra 21.07.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam, mam pytanie odnośnie podbitki, czy tynk na łączeniu płyt nie pęka? Chcieliśmy zrobić takie podbitki ale znajomy zrobił z płyt osb i po 2 miesiącach są pękniecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 24.07.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Witam, mam pytanie odnośnie podbitki, czy tynk na łączeniu płyt nie pęka? Chcieliśmy zrobić takie podbitki ale znajomy zrobił z płyt osb i po 2 miesiącach są pękniecia? u nas nie pęka - a minęły już 2 lata. Może dlatego że nie kladliśmy płyt OSB tylko heraklith. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 04.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam, dom cudny, nie mogę wprost oczu oderwac!! :o też buduję parterówkę i chciałam te same kolory z zewnątrz, ale ze złotym dębem na oknach. Jednak teraz skłaniam się ku takim stalowoszarym... piękne... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 25.08.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 witaj, dom ekstrainteresuje mnie marka i model piekarnika bo właśnie mamy zamiar kupić mikrofalówkę taką jak u was i chcieliśmy dopasować piekarnik. Piekarnik mamy wybrany boscha ale nie wiem czy podejdzie w tym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-habibi 25.08.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 witaj, dom ekstra interesuje mnie marka i model piekarnika bo właśnie mamy zamiar kupić mikrofalówkę taką jak u was i chcieliśmy dopasować piekarnik. Piekarnik mamy wybrany boscha ale nie wiem czy podejdzie w tym kolorze. Hej Ja nie Robert ani Hania ale jestem prawie pewna, ze i pikrofala i piekarnik to whirpoole, bo mam praktycznie identyczne Modeli nie podam, bo nie pamietam ale latwo znajdziesz w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 26.08.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 witaj, dom ekstra interesuje mnie marka i model piekarnika bo właśnie mamy zamiar kupić mikrofalówkę taką jak u was i chcieliśmy dopasować piekarnik. Piekarnik mamy wybrany boscha ale nie wiem czy podejdzie w tym kolorze. Hej Ja nie Robert ani Hania ale jestem prawie pewna, ze i pikrofala i piekarnik to whirpoole, bo mam praktycznie identyczne Modeli nie podam, bo nie pamietam ale latwo znajdziesz w necie tak to whirpool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Czy ja mogłabym nieśmiało poprosić o zdjęcia oczka wodnego? Sami je robiliście? Jak są zamocowane otoczaki na brzegach? Czy otoczaki wysypane są do samego dna? Pozdrawiam i gratuluję... wiecie czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 27.08.2009 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Czy ja mogłabym nieśmiało poprosić o zdjęcia oczka wodnego? Sami je robiliście? Jak są zamocowane otoczaki na brzegach? Czy otoczaki wysypane są do samego dna? Pozdrawiam i gratuluję... wiecie czego... jest to wlasny projekt i wlasne wykonanie tak cale oczko wylozone jest kamieniami Zdjęcia: http://forum.muratordom.pl/oczka-wodne-i-skalniaki,t164705.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Czy ja mogłabym nieśmiało poprosić o zdjęcia oczka wodnego? Sami je robiliście? Jak są zamocowane otoczaki na brzegach? Czy otoczaki wysypane są do samego dna? Pozdrawiam i gratuluję... wiecie czego... jest to wlasny projekt i wlasne wykonanie tak cale oczko wylozone jest kamieniami Zdjęcia: http://forum.muratordom.pl/oczka-wodne-i-skalniaki,t164705.htm Dzięki! Też robię własny projekt, tylko nie oczka, ale strumienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 31.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dołączam się do grona pochlebców i podobnie jak większość z nich, mam pytanie. Z tego, było na początku napisane, to drzwi tarasowe macie na 3m. Planujemy podobne, ale martwi nas, czy przy tak dużych wymiarach ich funkcjonalność jest wystarczająca - czy nie opadają, nie zacinają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Animozja 31.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wnętrza zupełnie nie w moim klimacie, wiec wypowiadać się nie będę... Jednak sam domek z zewnątrz wygląda naprawdę ciekawie. (Jestem fanką parterowych konstrukcji i duuużych okien dających dużo światła we wnętrzu). Ciekawa jestem jak został zaprojektowany przestrzennie w środku. Podzielicie się na forum jakimiś planami / rozkładem pomieszczeń? Miłego mieszkania i dalszego urządzania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 01.09.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Wnętrza zupełnie nie w moim klimacie, wiec wypowiadać się nie będę... Jednak sam domek z zewnątrz wygląda naprawdę ciekawie. (Jestem fanką parterowych konstrukcji i duuużych okien dających dużo światła we wnętrzu). Ciekawa jestem jak został zaprojektowany przestrzennie w środku. Podzielicie się na forum jakimiś planami / rozkładem pomieszczeń? Miłego mieszkania i dalszego urządzania Pozdrawiam wysłałem p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 26.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 witamplanuje u siebie również takie okna, z tym że:1. parapet chciałabym z klinkieru takiego jak bedzie cokół 2. chciałabym żeby sięgały bliżej poziomu terenu - nie planuję tam doniczek3. mam zamiar umieścić je w rogach domu tak ze w pomieszczeniu bedzie przeszklony róg - i tu pytanie - czy te okna daja wystarczajaco duzo światła zeby wystarczyły po 1 oknie z każdej strony (rogu) ? coś w tym stylu: http://www.gservis.cz/projects/atrium/foto.jpghttp://www.z500.pl/projekty/80/wizualizacje/z80_widok1_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 27.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Bobi, mam pytanie o twoje krzesła, jakiej są firmy?????I czy były bardzo drogie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts