oldzia 28.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 PIĘKNY DOM!!!! Przeczytałam ten wątek i nie znalazłam nic na temat kuchni czy można prosić o wymiary Waszej kuchni i wyspy??? jaka jest przestrzeń wkoło wyspy??? czy takie rozwiązanie z kuchnią na wyspie jest wygodne w użytkowaniu i dużo droższe w wykonaniu????? tzn. podłączenie blatu ceramicznego, okapu itp..... będę wdzięczna za odpowiedź! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 28.09.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 queene: wydaje mi sie ze 2 okna (po 1 oknie z każdej strony "rogu" ) w pomiesczeniu to moze byc za mało. My lubimy jasne przestrzenne pomiesczenia i u nas w salonie mamy na dlugosci calej sciany waskie okna + 3m wyjscie na taras na drugiej scianie. W kuchni mamy równiez waskie okna na calej scianie + jedno waskie na drugiej. Jakos nie moge sobie wyobrazic tylko po 1 oknie w kazdym narozniku:) dorusia: krzesla przywiezlismy z Holandii jednak zastapilismy je innymi - fotki wstawie pozniej oldzia:kuchnia ma wymiar 4,0x4,5. Wyspa 1,2x1,8 nie bylo problemu z podlaczeniem plyty ceramicznej gdyz wczesniej doprowadzilismy w posadzce zasilanie. Odstep od szafek do wyspy to ok 1m. Jak dla nas to uzytkowanie wyspy jest bardzo wygodne, np. nie potrzeba dodatkowego stołu ale okapy wyspowe sa niestety drozsze od tradycyjnych. jakies nowe fotki wstawie pozniej Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 28.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Bardzo dziękuję za odpowiedź!!! z niecierpliwością czekam na dalsze fotki.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 04.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 http://images32.fotosik.pl/56/0b3ef9bd0a1f00b0.jpg bobi78 a ja mam pytanie (chyba bardziej do twojej żony) odnośnie firanek w salonie. Gdzie je kupowaliście, jaki to materiał i ile płaciliście tak orientacyjnie za mb? Domek macie prześliczny!!!!! Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 05.10.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 http://images32.fotosik.pl/56/0b3ef9bd0a1f00b0.jpg bobi78 a ja mam pytanie (chyba bardziej do twojej żony) odnośnie firanek w salonie. Gdzie je kupowaliście, jaki to materiał i ile płaciliście tak orientacyjnie za mb? Domek macie prześliczny!!!!! Asia firanki były zakupione w Leroy Merlin - ceny niestety żona nie pamięta, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 02.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Świetny dom.Mój też będzie parterowy.Okna cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.01.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ewo jak obserwujesz od dawna to doskonale wiesz że Robert nie wklei rozkładu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 20.01.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 z różnych względów wolałbym jednak nie zamieszczać rzutu domu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarnula86 25.01.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Przesledzilam watek:) Ślicznie tu a wnetrze bajeczne!!! pieknie i jeszcze raz pieknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 04.02.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja poproszę jeszcze o podanie wysokości pomieszczeń, bo wygląda efektownie, czy to możesz opublikować? Domagam się !!!Nie, no proszę . Bobi, jeszcze jedno, chodzi mi o wymiary domu, tak dla własnej orientacji, bo mój o wymiarach 14,39x16,4, bez dachu, więc tak wizualnie nieobiektywnie oceniam wydaje mi się wieeelki . Wasz robi jednak przyjemne wrażenie dla oka, choć sądząc po rozmiarze pomieszczeń malutki nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 04.02.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 wysokosc pomieszczeń to 2,65m, szerokośc domu to 18m, a długośc po najdłuższej ścianie 17m.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 04.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Piknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiapoz 08.02.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam i ja i dołączam do grona zachwyconych Waszym domkiem. Jest naprawdę śliczny - a te pionowe okna - poprostu super. My też planujemy budowę parterówki i niestety jeśli chodzi o wybór jest bardzo mały. Mieszkamy pod Poznaniem i tu moje pytanie - kto Wam projektował dom?? Tzn. prześledziłam cały wątek i wiem, że dom jest Waszego projektu - ale jakie biuro je opracowało ?? chyba że jesteście architektami jeśli możecie podać nazwę to bardzo proszę, a podanie ceny projektu indywidualnego to już by była dla mnie pełnia szczęścia, hihihi I drugie pytanie - ile macie w sumie pokoi ?? Nie widziałam takiego pytania a ja szukam wszędzie domu salon + gabinet + 4 sypialnie i jak na razie bez powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 10.02.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 asiapoz Projekt to od początku do końca nasz pomysł ale nie jesteśmy architektami Znajomy projektant na tej podstawie przeniósł to "na papier". A w kwestii pomieszczeń to mamy: salon, gabinet i 3 sypialnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiapoz 10.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 bardzo dziękuję za odpowiedź I - zdolniachy z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mionika 20.02.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witajcie Kochani, cudny ten Wasz domek. Zakochałam się w Waszym salonie , szczególnie interesuje mnie podłoga. Marzy mi się taka w salonie , kuchni i korytarzu. Czy możecie mi powiedzieć jak sprawdza się w użytkowaniu ? Chodzi mi o śliskość brudzenie i takie tam . Czy budując drugi raz też taką byście wybrali ? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 21.02.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Z podłogi w salonie i na korytarzu jestesmy bardzo zadowoleni. Płytki maja połysk ale nie sa sliskie. Problemów z utrzymaniem ich w czystosci nie ma żadnych Oczywiście wybralibysmy je jeszcze raz! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 28.04.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam serdecznie i dołanczam do grona zachwyconych osób. Jako, że sama przymierzam się do budowy parterówki chciałam zapytać o koszty ogrzania Waszego domku. czy rzeczywiście parterówki sa droższe jeśeli chodzi o koszt ogrzewania. Czym ogrzewacie domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobylka85 04.05.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam domek macie wspanialy jest naprawdę świetny. Bardzo podobają mi się okna, kolorystyka. Nie ukrywam ze jestesmy na etapie wyboru okien tez mamy takie prosze mi powiedziec jaki to kolor??? na zewnatrz antracyt a wewnatrz biale??? czy to PCV aluminium czy drewno??? oraz z jakiej firmy zamawialiscie okna i drzwi zewnetrzne ? Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 25.08.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Umywalki kupione u producenta z Suchego Lasu k/Poznania ale ten sam producent sprzedaje umywalki do marketow Leroy Merlin (przynajmniej w Poznaniu mozna je tam nabyc) witam.czy odpowiedź dotyczy również malutkiej umywalki? bardzo prosiłabym o nazwę producenta lub model. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts