madzia.a 17.11.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 jakiej firmy i jakiego koloru masz drzwi wewnetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 17.11.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Pięknie urządzony dom, gratuluję właścicielom. Mam pytanie odnośnie wanny, jakiej firmy jest i jaki ma wymiar? Pozdrawiam dzięki jest to standardowa wanna kupiona w markecie - Leroy Niestety nie pamiętam producenta pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 17.11.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 jakiej firmy i jakiego koloru masz drzwi wewnetrzne? drzwi porta - ciemny orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 18.11.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jakiej firmy i jakiego koloru masz drzwi wewnetrzne? drzwi porta - ciemny orzech Drzwi są sliczne! Ja zamawiając moje chyba całkowicie głowe straciłam, bo zamówiłam kolor calvados, który myślałam, ze wpada w braż- a okazało się, ze wpada w pomarańcz. Czy mógłbyś mi wkleić fotki swojej łazienki wenge, tak aby były widoczne drzwi? Wiem, ze masz zupełnie inny kolor niż ja, ale zastanawiam się jak w ogóle wenge komponuje się z innymi kolorami. Zawsze marzyłam o takiej łazience, ale chyba moje marzenia zepsułam tymi drzwiami, których nie umiem przezałować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 18.11.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 znalazłam zdjęcie Twojego domu na jednej z aukcji allegro, a konkretnie chodzi o aukcję dachówek. Czy kupowałeś swoje dachówki od sprzedawcy z Łomianek? Chce kupić te właśnie dachówki i w takim kolorze jak Twoje, więc mam pytanie: czy jesteś zadowolny ze swoich dachówek i sprzedawcy? Proszę o odpowiedź... zależy mi na czasie Dzięki i pozdrawiam PS Piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 18.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jeszcze jedno... słyszałam od mojego dekarza, że jakiś czas temu pojawiła się seria dachówek Roben, która miała pewną wadę - łuszczyła się warstwa nadająca połysk. Czy przypadkiem nie zauważyłeś tego u siebie? Martwi mnie, żeby tylko mi się nie trafiła taka partia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.11.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Piękny dom. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 30.11.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 jeszcze jedno... słyszałam od mojego dekarza, że jakiś czas temu pojawiła się seria dachówek Roben, która miała pewną wadę - łuszczyła się warstwa nadająca połysk. Czy przypadkiem nie zauważyłeś tego u siebie? Martwi mnie, żeby tylko mi się nie trafiła taka partia Nic takiego nie zauwazyłem ale dach ma dopiero nie wiele ponad rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 05.12.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam Ziomali. Macie piękny domek, tak ciepło i przytulnie u Was Pozdrawiam Mróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami. http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3994.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 22.12.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Spokojnych Świąt, dużo radości i ciepła, Pachnącej choinki, prezentów i miłości. Gwiazdki z nieba jaśniejącej w nocnym mroku oraz pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku życzy Jola http://91.121.210.142/kartki/4/125.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.12.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://images39.fotosik.pl/42/04fe606b60ff8d49.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.12.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku życzy Monika http://victor.blox.pl/resource/choinka01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.12.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Dla Ciebie i dla Twojej Rodziny... http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/mkfd1232103524q.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/1992.jpg życzy Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 01.01.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witam.Wiem że było już to napisane, ale link do strony winerbergera sie niestety nie otwiera, a chciałbym się dowiedzieć jaki kolor klinkieru jest na dachu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Piękny ten Wasz dom Kuchnia - ekstra. Salon z resztą także! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 02.01.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witam. Wiem że było już to napisane, ale link do strony winerbergera sie niestety nie otwiera, a chciałbym się dowiedzieć jaki kolor klinkieru jest na dachu. Pozdrawiam. Cegła grafitowa Wienerberger Stratus http://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/SR_Product/ProductStandard05&cid=1083571246095&sl=wb_pl_home_pl&lpi=1077526673895 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.01.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Bobi! Do ochow i achow nad Twoim domem juz sie przylaczylem w innym watku, tu wiec pozwole sobie tylko zadac kilka drobnych pytan, na ktore pewnie odpowiadales juz ze sto razy, a ktore widze, ze drecza nadal wiele innych osob czytajacych to forum Chodzi oczywiscie o podbitke! Lada dzien wkracza mi ciesla / dekarz i musze sie sprecyzowac co do podbitki. Otynkowana wyglada IMHO najlepiej i taka tez chce.. Mam wiec kilka krotkich pytan technicznych, bede bardzo wdzieczny jak na nie odpowiesz! 1. Czy pod konstrukcja masz zwykla deske okapowa ? 2. Jezeli nie - to czy te plyty masz odrazu przykrecone do "czola" krokwii ? 3. Czy w tym wypadku rynny trzymaja sie tylko na tej plycie knaufowskiej, czy jednak jest to jakos wzmocnione od srodka ? 4. Do wytynkowania tego "czola" musiales pewnie demontowac rynny ? Wieszaki tez? 5. Rozumiem, ze konstrukcja jest oddylatowana od scian i wypelniona jakims elastycznym spoiwem (akryl) ? Dzieki z gory za odpowiedzi !! pozdrawiam! Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 03.01.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Bobi! Do ochow i achow nad Twoim domem juz sie przylaczylem w innym watku, tu wiec pozwole sobie tylko zadac kilka drobnych pytan, na ktore pewnie odpowiadales juz ze sto razy, a ktore widze, ze drecza nadal wiele innych osob czytajacych to forum Chodzi oczywiscie o podbitke! Lada dzien wkracza mi ciesla / dekarz i musze sie sprecyzowac co do podbitki. Otynkowana wyglada IMHO najlepiej i taka tez chce.. Mam wiec kilka krotkich pytan technicznych, bede bardzo wdzieczny jak na nie odpowiesz! 1. Czy pod konstrukcja masz zwykla deske okapowa ? 2. Jezeli nie - to czy te plyty masz odrazu przykrecone do "czola" krokwii ? 3. Czy w tym wypadku rynny trzymaja sie tylko na tej plycie knaufowskiej, czy jednak jest to jakos wzmocnione od srodka ? 4. Do wytynkowania tego "czola" musiales pewnie demontowac rynny ? Wieszaki tez? 5. Rozumiem, ze konstrukcja jest oddylatowana od scian i wypelniona jakims elastycznym spoiwem (akryl) ? Dzieki z gory za odpowiedzi !! pozdrawiam! Adam 1. Bez desek 2. Tak płyty sa przykręcone bezpośrednio do czoła krokwi 3. Wieszaki rynien są chyba przymocowane do deskowania dachu, nie ma dodatkowych wzmocnień. 4. Z tego co pamietam to rynny były demontowane ale wieszaki juz chyba nie. 5. Nie ma dylatacji między ścianą, a podbitką. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts