misiamiś 18.04.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Trafiłam tu przypadkiem i dzięki temu, że Wasz dom jest piękny postanowiłam się zalogować aby to Wam napisać. Naprawdę cudny- oceniam tylko elewację ( w środku OK, ale to już nie moje klimaty). Gratuluję. My dopiero kupiliśmy projekt - oczywiście parterowy . Mam nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli też pochwalić się efektami budwy.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martat1984 27.07.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Witam... domek piękny:) ja tez chcem białą elewacje do antracytowych okien... naprawdę oszłamiający efekt.. w domku również slicznie.. nowocześnie . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubert ostrow 28.12.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 witam oczywiscie dokladam swoje 3 groszeodnosnie domu-perfekto,mógłbys napisac jaki kolor tynku,firma itd. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alda_alda 29.06.2014 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam!!!Dom cudooowny...Jak nazywa się projekt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinowa8 11.02.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Witam właścicieli tego pięknego domu Czy zdradzicie, jaka to elewacja (chodzi mi o strukturę) - baranek, gładka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts