bobi78 26.11.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Jak sie robi taką podbitkę? Gdzie te płyty się kupuje? Cyz po ociepleniu domu można wykonać taką podbitkę? Jak to wyglada finansowo? Podbitka wykonana jest z płyt heratekta M3 http://heraklith.com.pl/html/?site=heratecta_m3. Płyty były przykrecone do łat drewnianych i profili aluminiowych, na nie klej,siatka,tynk mineralny. Wykonane po obłozeniu domu wełną i po nałożeniu siatki (zdjecie). Aktualne ceny i przedstawiciele na ww. stronie www. Ponizej zdjecie które udało mi się znaleść: http://images33.fotosik.pl/59/ca89a2be1e401319.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 26.11.2007 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Piękny!!! Napisz proszę co to za płytki w kibelku te brązowe i jakiej firmy jest stół i krzesła w jadalni. Z góry dziękuje Płytki Imola Antares, stół z ikea a krzesła z Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.11.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Jeszcze jedno pytanko, dotyczące tej piknej podłogi w salonie. Gdzie kupowaliście gres i jeśli można zapytać ile za metr? Też myślę o takim, ale nie chciałabym wtopić. No i jak z utrzymaniem w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 27.11.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Jeszcze jedno pytanko, dotyczące tej piknej podłogi w salonie. Gdzie kupowaliście gres i jeśli można zapytać ile za metr? Też myślę o takim, ale nie chciałabym wtopić. No i jak z utrzymaniem w czystości. Kupione w Cermagu w Poznaniu na ul.Głogowskiej, nie pamiętam ceny bo kupowalismy rok temu, ale po rabacie to było ok. 36zł/m2 !!!! A z czystością? tak jak na jasnych płytkach, czyli wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.11.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 To rzeczywiście rewelacyjna cena. Bardzo dziękuję za odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 27.11.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dom jest przepiękny, a wnętrze cudne Masz dobry gust i wszystko tak super dobrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.11.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Bobi78, gratuluję wybudowania tak ładnego domu.Wrażenie już na pierwszym zdjęciu robi duża działka, dom odsunięty od ulicy (zazdroszczę), zadbany trawnik, piękna, chłodna kolorystyka domu na zewnątrz, a jakże ciepłe, przytulne wnętrza.Bardzo mi się podobają te wąskie, okna i w kuchni i w jadalni. Wyglądają bardzo ciekawie na zewnątrz, jak i w środku domu.Przesuwane drzwi tarasowe, to moje niespełnione marzenie. Zdjęcie salonu i jadalni...przepiękne.Stonowany kolor ścian, i te czekoladowe meble w połączeniu z ciepłym pomarańczowym kolorem tkanin. Wielkie brawa. I mam pytanie odnośnie blatu kuchennego.Z czego jest zrobiony i jak się sprawdza w użytkowaniu, czy jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Opadła mi szczęka z wrażenia Gratulacje, piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 27.11.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Bobi78, gratuluję wybudowania tak ładnego domu. Wrażenie już na pierwszym zdjęciu robi duża działka, dom odsunięty od ulicy (zazdroszczę), zadbany trawnik, piękna, chłodna kolorystyka domu na zewnątrz, a jakże ciepłe, przytulne wnętrza. Bardzo mi się podobają te wąskie, okna i w kuchni i w jadalni. Wyglądają bardzo ciekawie na zewnątrz, jak i w środku domu. Przesuwane drzwi tarasowe, to moje niespełnione marzenie. Zdjęcie salonu i jadalni...przepiękne. Stonowany kolor ścian, i te czekoladowe meble w połączeniu z ciepłym pomarańczowym kolorem tkanin. Wielkie brawa. I mam pytanie odnośnie blatu kuchennego. Z czego jest zrobiony i jak się sprawdza w użytkowaniu, czy jesteście zadowoleni? Blat kuchenny firmy KRONOPOL kolor dąb MLECZNY, gr. 3,8, boki ścięte i okleinowane. Prezentuje się świetnie, niestety trzeba wycierać go do sucha, bo widać smugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 27.11.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 małe co nie co: http://images34.fotosik.pl/60/24b417170f42cf90.jpg http://images32.fotosik.pl/60/2629967f97a11304.jpg http://images31.fotosik.pl/61/7438e5e0a79f163b.jpg http://images32.fotosik.pl/60/140af416c0e3bc86.jpg http://images33.fotosik.pl/60/6b486cb70f810957.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 popadam w kompleksy pięknie, mam pytanie odnośnie podłogi to jest gres?? prawda?? jakiej firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 27.11.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 popadam w kompleksy pięknie, mam pytanie odnośnie podłogi to jest gres?? prawda?? jakiej firmy?? Tak gres chiński, niestety nazwy nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 popadam w kompleksy pięknie, mam pytanie odnośnie podłogi to jest gres?? prawda?? jakiej firmy?? Tak gres chiński, niestety nazwy nie pamiętam. aha, tak czy inaczej dzięki za odp ale w takim razie powiedz mi (jeśli możesz) co to za piękne sofy w salonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 27.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 bardzo fajny domek, gratulacje Czy zdradzisz, jakiej firmy są krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 27.11.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 popadam w kompleksy pięknie, mam pytanie odnośnie podłogi to jest gres?? prawda?? jakiej firmy?? Tak gres chiński, niestety nazwy nie pamiętam. aha, tak czy inaczej dzięki za odp ale w takim razie powiedz mi (jeśli możesz) co to za piękne sofy w salonie?? Wracając do gresu to chyba "YUAN". Wypoczynek robiony był na zamówienie przez firmę INTER GROCLIN z Grodziska Wlkp., model CUBE, poszycie ALCANTARA. (podobnie jak meble z sypialni: fotel+rekamira i łóżko ze skóry) http://www.groclin.com.pl/11058.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 dzięki za odpwiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.11.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Kolorystyka prześliczna i jeszcze to mleczne oświetlenie! Normalnie całość powala na kolana!! Możesz zdradzić jakimi farbami malowałeś korytarzyk - firma i kolor. Te oliwkowe ściany też cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 28.11.2007 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 bardzo fajny domek, gratulacje Czy zdradzisz, jakiej firmy są krzesła? Krzesła zostały przywiezione z Holandii, niestety tylko 4. Teraz szukam osoby która zrobiła by takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotri 28.11.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Naprawdę piękny dom. Z zewnatrz wyglada rewelacyjnie, zwłaszcza przez te podluzne okna. Widzialem go na zywo i wyglada jeszcze lepiej. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Piekny dom, gratuluje Co to za zielony kolor na tym ostatnim zdjeciu? Bardzo podobny mam w pokoju goscinnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts