kasiaR 28.11.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 piękny dom Gratulacje pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aa_bb_cc 28.11.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Bardzo ładnie urządzone. Gratuluję!I mam jedno pytanie: widziałam na zdjęciach w hollu i w kuchni światło w suficie przesłonięte mleczną szybą. Proszę o informację jak wygląda zrobienie tego od strony technicznej. Dookoła szyby widzę chyba profil aluminiowy. Co to za profil? Czy to gotowe lampy wbudowane w sufit czy robione indywidualnie? Czy pod szybą ukryte są świetlówki?Proszę o wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 28.11.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Gratuluje bardzo ładnego domku naprawdę z przyjemnością się ogląda ciekawi mnie rzut domu i więcej zdjęć z zewnątrz - okna w jadalni te podłużne bardzo mi przypadły do gustu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 28.11.2007 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kolorystyka prześliczna i jeszcze to mleczne oświetlenie! Normalnie całość powala na kolana!! Możesz zdradzić jakimi farbami malowałeś korytarzyk - firma i kolor. Te oliwkowe ściany też cudne! Cały dom malowany był farbami Dulux'a. Korytarze i kuchnia - "Pastelowa Orchidea" z szerokim paskiem z "Cafe Latte", salon - "Magnolia" + "Orzech Włoski". W sypialni ten zielony to "Dojrzały Groszek" + "Kanadyjska Jodła". Wszystkie kolory wyszły dokładnie jak w katalogu. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 28.11.2007 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Piekny dom, gratuluje Co to za zielony kolor na tym ostatnim zdjeciu? Bardzo podobny mam w pokoju goscinnym. Dzięki Farba Dulux, kolor: "Dojrzały groszek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.11.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 bobi78 bardzo dziękuję za odpowiedź. Właśnieprzymierzam się do takiego pleksi w wiatrołapie i w hollu. Sebastian nie mógł sobie wyobrazić o co mi chodzi, a teraz już wie bo mu u Was pokazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 28.11.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Bardzo ładnie urządzone. Gratuluję! I mam jedno pytanie: widziałam na zdjęciach w hollu i w kuchni światło w suficie przesłonięte mleczną szybą. Proszę o informację jak wygląda zrobienie tego od strony technicznej. Dookoła szyby widzę chyba profil aluminiowy. Co to za profil? Czy to gotowe lampy wbudowane w sufit czy robione indywidualnie? Czy pod szybą ukryte są świetlówki? Proszę o wyjaśnienie. Są to wneki zrobione na obniżonym suficie GK. Katowniki aluminiowe w kolorze sufitu przykrecone są na skaraju wnęki. Na nie połozona jest płyta z pleksi. Lampy to świetlowki Philips liniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 28.11.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Gratuluje bardzo ładnego domku naprawdę z przyjemnością się ogląda ciekawi mnie rzut domu i więcej zdjęć z zewnątrz - okna w jadalni te podłużne bardzo mi przypadły do gustu. pozdrawiam Na Życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aa_bb_cc 28.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Bardzo ładnie urządzone. Gratuluję! I mam jedno pytanie: widziałam na zdjęciach w hollu i w kuchni światło w suficie przesłonięte mleczną szybą. Proszę o informację jak wygląda zrobienie tego od strony technicznej. Dookoła szyby widzę chyba profil aluminiowy. Co to za profil? Czy to gotowe lampy wbudowane w sufit czy robione indywidualnie? Czy pod szybą ukryte są świetlówki? Proszę o wyjaśnienie. Są to wneki zrobione na obniżonym suficie GK. Katowniki aluminiowe w kolorze sufitu przykrecone są na skaraju wnęki. Na nie połozona jest płyta z pleksi. Lampy to świetlowki Philips liniowe. Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Proszę jeszcze o informację co to za kontowniki? Jaki one muszą mieć kształt albo gdzie można je kupić? Skoro ta pleksi leży na tych kontownikach to chyba nie ma problemu z wymianą (w razie czego) świetlówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 28.11.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Bardzo ładnie urządzone. Gratuluję! I mam jedno pytanie: widziałam na zdjęciach w hollu i w kuchni światło w suficie przesłonięte mleczną szybą. Proszę o informację jak wygląda zrobienie tego od strony technicznej. Dookoła szyby widzę chyba profil aluminiowy. Co to za profil? Czy to gotowe lampy wbudowane w sufit czy robione indywidualnie? Czy pod szybą ukryte są świetlówki? Proszę o wyjaśnienie. Są to wneki zrobione na obniżonym suficie GK. Katowniki aluminiowe w kolorze sufitu przykrecone są na skaraju wnęki. Na nie połozona jest płyta z pleksi. Lampy to świetlowki Philips liniowe. Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Proszę jeszcze o informację co to za kontowniki? Jaki one muszą mieć kształt albo gdzie można je kupić? Skoro ta pleksi leży na tych kontownikach to chyba nie ma problemu z wymianą (w razie czego) świetlówki? Kątowniki mają wymiar 20mmx15mmx..dł. Takie kątowniki mozna nabyc w każdej hurtowni stali lub np. w Leroy Merlin ale sa duzo droższe. Pleksi mozna zdemontowac unosząc jedną stronę do góry i wysunąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Piekny dom, gratuluje Co to za zielony kolor na tym ostatnim zdjeciu? Bardzo podobny mam w pokoju goscinnym. Dzięki Farba Dulux, kolor: "Dojrzały groszek". Dzieki u nas Dekoral - zapach mchu - prawie takie same kolorki Tylko u nas nie tak piekni8e jak u Was p.s. piekny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.11.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Przepiękne po prostu są te podłużne okna !! Gratuluję pomysłu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 29.11.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Hej Nie chciałabym Cię zamęczać ale.... szukam fajnej 'kanciatej" umywalki, a Twoje są bardzo fajne Zdradzisz jakiej firmy ................? Pozdrawiam Zosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 29.11.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Hej Nie chciałabym Cię zamęczać ale.... szukam fajnej 'kanciatej" umywalki, a Twoje są bardzo fajne Zdradzisz jakiej firmy ................? Pozdrawiam Zosia Umywalki kupione u producenta z Suchego Lasu k/Poznania ale ten sam producent sprzedaje umywalki do marketow Leroy Merlin (przynajmniej w Poznaniu mozna je tam nabyc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 bobi, jestem pod wrażeniem Twojego domku nie wypowiadam się w galeriach domów ale u Ciebie nie wytrzymałam gratuluję!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Bardzo elegancko i gustownie urządzone wnętrza. Sami je komponowaliście czy też korzystaliście z projektanta wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 09.12.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Bardzo elegancko i gustownie urządzone wnętrza. Sami je komponowaliście czy też korzystaliście z projektanta wnętrz? Dzięki. Zarówno projekt domu jak i wystrój wnętrz to nasz pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 13.12.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 ładny domek, ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 13.12.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Naprawdę piękny dom macie i taki niepowtarzalny. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 15.12.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witam ŁOŁ! jaki piękny dom, nie można oczu oderwać od tych zdjęć. Napisz proszę jakie masz kafle w tej większej łazience gdzie jest przewspaniała kabina prysznicowa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts