efilo 30.12.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Bobiwidziałeś może domek Reziego? On z tego co pamietam ma złamaną biel (że niby stara biel - coś w stylu koloru śmietankowego). Polecam obejrzenie. A tak w ogóle to skąd te przemyślenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 30.12.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Bobi widziałeś może domek Reziego? On z tego co pamietam ma złamaną biel (że niby stara biel - coś w stylu koloru śmietankowego). Polecam obejrzenie. A tak w ogóle to skąd te przemyślenia? Tak widziałem, super chata. Od poczatku planowalismy jakis delikatny kolor elewacji ale stwierdzilismy ze na razie zostawimy biały, a w przyszłości zawsze mozna pomalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 02.01.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Bobi jeszcze raz dziękuję. Nasze rynny też będą tytan-cynk (nie pisalam ze stalowe tylko ze metalowe ) Za to stolarka drewniana i się zastanawiam czy się będzie dało ją tak pomalować jak u Was. Czekam również na zdjecie drzwi z utesknieniem taaaaadaaaaam !!!! http://images28.fotosik.pl/135/23fc1a15394849b0.jpg http://images24.fotosik.pl/135/5b9bd11b400c561b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 03.01.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ale piękny, nowoczesny disign! Ciekawa bryła i przecudne wnętrza!!! Proszę o więcej zdjęć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol74 03.01.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Hej Ja też mieszkam koło Poznania Chatka super wszystko w moim guście. Podobne krzesła widziałam w Black Red White firmy Trax.Te w jadalni.Można też poszukać na http://www.nowyswarzedz.pl Mam pytanie dotyczące umywalek czy możesz podać szczegółowy adres ich producenta. Do Suchego Lasu to dla mnie rzut beretem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 03.01.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Hej Ja też mieszkam koło Poznania Chatka super wszystko w moim guście. Podobne krzesła widziałam w Black Red White firmy Trax.Te w jadalni. Można też poszukać na http://www.nowyswarzedz.pl Mam pytanie dotyczące umywalek czy możesz podać szczegółowy adres ich producenta. Do Suchego Lasu to dla mnie rzut beretem. Pozdr dzieki za info, http://www.karmelit.pl/karmelit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 22.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Piękny, piękny dom! Bardzo podoba mi się podbitka. Chciałam jeszcze zapytać, jaką wysokość mają pomieszczenia? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 22.01.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Piękny, piękny dom! Bardzo podoba mi się podbitka. Chciałam jeszcze zapytać, jaką wysokość mają pomieszczenia? Pozdrawiam serdecznie Dzieki, wysokośc pomieszczeń to 2,6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampinosik 22.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 bobi78, W łażience masz chyba prysznic bez brodzika. Podobno to jest trudne do wykonania i trzeba uwzględniać na b.wczesnym etapie. Jak to wyglądało u Ciebie. No i jak się nosi? Pozdrowienia!!! Kampinosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 23.01.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 bobi78, W łażience masz chyba prysznic bez brodzika. Podobno to jest trudne do wykonania i trzeba uwzględniać na b.wczesnym etapie. Jak to wyglądało u Ciebie. No i jak się nosi? Pozdrowienia!!! Kampinosik Dzieki, Z moich doświadczeń to posadzkę nalezy wylać troche wyżej lub z płytki nalezy zrobić trochę wyżej aby można później w samej kabinie zrobic odpowiedni spad. Należy tez pamiętać o miejscu na specjalny syfon. My też mamy pod płytkami w kabinie dodatkowo ogrzewanie podłogowe. Bardzo ważna jest także izolacja - folia w płynie. Użytkuje sie rewelacyjnie!!! Zależało nam żeby nie było żadnych progów, jest Ok ciepło w nóżki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 23.01.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ładny dom, super kolorystyka Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 25.01.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 bardzo mi sie podoba stylistyka Twojego domku, jasny, dobrze rozświetlony. Niestety my nie mieliśmy do końca warunków żeby stworzyć takie cudo, inwestujemy za to w środek. Powiedz proszę jak Ci sie sprawdza blacik w kuchni? Pisalas ze zostaja placki po wodzie - czyli jest nie polakierowany? Wydaje mi sie ze w łazience tez jest blat drewniany, czy sie myle? Jezeli tak to jak sie zachowuje w takim pomieszczeniu, czy to tez kronopol? lakierowany? bede wdzieczna za odpowiedx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia22 25.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 "Nigdy, nie mów nigdy". Biała elewacja w oczach mojej wyobraźni, to kolar , na który nigdy bym się nie zdecydowała......... DO CHWILI, kiedy zobaczyłam Wasz dom.Do czarnego dachu i tego stalowego koloru okien, wygląda po prostu obłędnie. Mam pytanie , jaki macie kąt nachylenia dachu? Jeszcze raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 26.01.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 "Nigdy, nie mów nigdy". Biała elewacja w oczach mojej wyobraźni, to kolar , na który nigdy bym się nie zdecydowała......... DO CHWILI, kiedy zobaczyłam Wasz dom. Do czarnego dachu i tego stalowego koloru okien, wygląda po prostu obłędnie. Mam pytanie , jaki macie kąt nachylenia dachu? Jeszcze raz gratuluje Dzięki! Kąt nachylenia dachu to 25%. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 26.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 bobi ja tez jak wszyscy dolaczam sie do zachwytow nad Waszym domem, mam pytanie czy plytki w wiatrołapie sa z nowej gali????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.01.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 A ja z zapytaniem jaki jest koszt takiej umywalki? moze na priv i u jakiego stolarza zamaiałaś szafki pod nie? Czy może kupowałaś w jakimś sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 27.01.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 bobi ja tez jak wszyscy dolaczam sie do zachwytow nad Waszym domem, mam pytanie czy plytki w wiatrołapie sa z nowej gali????/ Nie, sa to hiszpańskie płytki - nazwy niestety nie pamietam. Zakupione tu: http://www.domus.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 27.01.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 A ja z zapytaniem jaki jest koszt takiej umywalki? moze na priv i u jakiego stolarza zamaiałaś szafki pod nie? Czy może kupowałaś w jakimś sklepie. Umywalki kupione tu http://www.karmelit.pl/karmelit.html a szafki pod nie w Leroy Merlin. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.01.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 29.01.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Zazdroszczę mieszkania w nowym domu - ja jestem jeszcze na etapie wykańczania więc muszę z tym zaczekać kilka miesięcy. Piękną macie łazienkę - szczególnie tą jasną i fantastyczna kuchnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts