bobi78 30.01.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 bardzo mi sie podoba stylistyka Twojego domku, jasny, dobrze rozświetlony. Niestety my nie mieliśmy do końca warunków żeby stworzyć takie cudo, inwestujemy za to w środek. Powiedz proszę jak Ci sie sprawdza blacik w kuchni? Pisalas ze zostaja placki po wodzie - czyli jest nie polakierowany? Wydaje mi sie ze w łazience tez jest blat drewniany, czy sie myle? Jezeli tak to jak sie zachowuje w takim pomieszczeniu, czy to tez kronopol? lakierowany? bede wdzieczna za odpowiedx Blaty w kuchni oraz WC są firmy Kronopol, matowe. Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 01.02.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 gratuluje ... bardzo ładny domek ..śliczny dziękuję bo jestem na etapie szukania inspiracji i to jest właśnie TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencik 08.02.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 witam, trudno mi cokolwiek napisać....dech zaparło dom jest cudowny i bardzo zbliżony do naszego projektu (m09)......tylko u Was te obłędne okna. TO SIĘ NAZYWA KLASA!!!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 22.03.2008 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.03.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 .Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego życzy TomKa http://images30.fotosik.pl/180/b174248b36d15022.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.03.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.blogownia.com/obrazy/122727ispi013021.jpg Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych życzy Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 23.03.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__**Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fornalka 25.03.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 bobi78, W łażience masz chyba prysznic bez brodzika. Podobno to jest trudne do wykonania i trzeba uwzględniać na b.wczesnym etapie. Jak to wyglądało u Ciebie. No i jak się nosi? Pozdrowienia!!! Kampinosik Dzieki, Z moich doświadczeń to posadzkę nalezy wylać troche wyżej lub z płytki nalezy zrobić trochę wyżej aby można później w samej kabinie zrobic odpowiedni spad. Należy tez pamiętać o miejscu na specjalny syfon. My też mamy pod płytkami w kabinie dodatkowo ogrzewanie podłogowe. Bardzo ważna jest także izolacja - folia w płynie. Użytkuje sie rewelacyjnie!!! Zależało nam żeby nie było żadnych progów, jest Ok ciepło w nóżki Pozdro domek cudny pozazdrościć - tez będę używac tych płytek imola antares ale do kuchni u ciebie w łazience wyglądają super a masz może namiary na wykonawcę tej kabiny bez brodzika ja buduję też we wsi (nowej wsi) ale mój fachowiec takich cudów nie potrafi mój pomysł na kabinę też jest bezbrodzikowy napisz jeszcze jakiej kabiny do tego użyleś na zdjęciu wygląda ok pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 25.03.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 witam, wykonanie kabiny to w sumie własna praca tzn. poza płytkarzami, szyby zamówione u producenta szkła i zamontowane we własnym zakresie żadna filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 26.03.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A czy mogłabym prosić o namiar w sprawie kabiny na wymiar? Czy ta kabina jest otwierana, czy zrobili tylko szklane ścianki? Czy mogłabym prosić, jeżeli można, o cenę Waszej kabiny? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ale się tu nowych domków nazbierało... normalnie słów mi brakuje, takie piekności Gratuluję, piekny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Bobi dzięki za drzwi (są super ale my jednak się zdecydujemy na bez przeszkleń) - nie doczekałam się wtedy bo glupie forum przestalo mi wysylac powiadomienia o tym wątku dopiero teraz Cie znalazłam. mam pytanko znowu o to samo. jak tam Wasze rynny? czy uproszę Cię o zdjęcie jak wygląda teraz patyna? cały czas się zastanwiam czy na pewno tytancynk bo nikt mi nie jest w stanie pokazać jak to wygląda z upływem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.03.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 jeszcze raz gratuluje pięknego domu. Mam pytanie..: czy możesz zdradzić mi jak, zostało wykonane to oświetlenie, z czego, czy nie ma problemu z wymianą Świetlówek/żarówek?? Dziękuję i pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 27.03.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Kilka razy już odpowiadałem na to pytanie ale odpowiem jeszcze raz - czego sie nie robi dla forumowiczów : Bardzo ładnie urządzone. Gratuluję! I mam jedno pytanie: widziałam na zdjęciach w hollu i w kuchni światło w suficie przesłonięte mleczną szybą. Proszę o informację jak wygląda zrobienie tego od strony technicznej. Dookoła szyby widzę chyba profil aluminiowy. Co to za profil? Czy to gotowe lampy wbudowane w sufit czy robione indywidualnie? Czy pod szybą ukryte są świetlówki? Proszę o wyjaśnienie. Są to wneki zrobione na obniżonym suficie GK. Katowniki aluminiowe w kolorze sufitu przykrecone są na skaraju wnęki. Na nie połozona jest płyta z pleksi. Lampy to świetlowki Philips liniowe. Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Proszę jeszcze o informację co to za kontowniki? Jaki one muszą mieć kształt albo gdzie można je kupić? Skoro ta pleksi leży na tych kontownikach to chyba nie ma problemu z wymianą (w razie czego) świetlówki? Kątowniki mają wymiar 20mmx15mmx..dł. Takie kątowniki mozna nabyc w każdej hurtowni stali lub np. w Leroy Merlin ale sa duzo droższe. Pleksi mozna zdemontowac unosząc jedną stronę do góry i wysunąc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.03.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 dzięki, i przepraszam , czytałam Twój wątek i niestety musiałam to przeoczyć. Bardzo dziękuję za odpowiedź . Dzięki za cierpliwość , znam ten ból, jeśli kolejny raz odp. na to samo pytanie - też tak miałam w naszym wątku. Ech…. a sama zrobiłam to samo u Ciebie pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.03.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Miałam napisać że o tym już było ale nie pamiętałam czy pisałeś jak się wymienia żarówki A swoją drogą często wymieniacie? Bo u nas te żarówki liniowe są jako podświetlenie szafek kuchennych (bardzo je lubie bo dają takie przyjemne ciepłe światło) i niestety non-stop się palą. Wydaje mi się że to wina opraw bo czasem nie stykają i trzeba dociskać żarówki do oprawy (co w waszym przypadku na pewno nie ma miejsca bo już dawno byście je wyrzucili) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 27.03.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ze świetlówkami nie ma najmniejszego problemu jeszcze (odpukac) żadna sie nie przepaliła Z tego co pamietam to sa świetlówki Philips Pentura mini dł.1.20 i chyba nie są to typowo podszafkowe świetlówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.03.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A no widzisz. To jednak co innego. Jakoś pomyślałam że to takie żarówki liniowe a nie świetlówki. A jeszcze o jedno Cię pomęczę (jak było to mnie zabijesz najwyżej). Co masz wyłożone na podjeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi78 27.03.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Pozbruk Nova Granit kolor biały i antracyt http://www.pozbruk.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wegda 28.03.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Witam. Piękny dom gratulacje! Bardzo proszę o zdjęcie domu od strony ogrodu, oraz rzut rozmieszczenia pomieszczeń.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts