autorus 24.12.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 ok, a jak z zamkiem elektronicznym? W Cal można dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 25.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Jest na liście opcji, zresztą pewnie dałoby się założyć. Tylko nie wiem czy z każdym zamkiem to zadziała - no i dopłata to 270 zł netto, przynajmniej wg cennika. @finlandia no tak, tylko Urzędowski ma wszystkiego 15 wzorów. Pewnie, niektórzy kupują drzwi do zamykania, niektórzy jednak do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.12.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 15 wzorow typowych. I nieskończone możloiwości wykonania koncepcji klienta. Tylko że mało kto potrafi zaproponować coś od siebie. Ale ok, to wątek dotyczący innej firmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
330ml 30.01.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Właśnie zamontowano u mnie drzwi afb. Na pierwszy rzut oka, jestem zachwycona, testy czas zacząć. Mam nadzieję, że za 10 wejdę tu i napiszę ,,wszystko ok,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzu007 02.07.2015 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 u mnie tez zamontowali i tez mam nadzieje ze za co najmniej 15 lat napisze ze sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 02.07.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 u mnie tez zamontowali i tez mam nadzieje ze za co najmniej 15 lat napisze ze sa ok Drzwi są w porządku, jak już pisałem. Po 6 latach zdania nie zmieniam, gdyby jeszcze lepszej jakości zamki montowali, ale to już firma (KEMAZ- bo taki mam), która je produkuje niech się wstydzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rajska28 02.11.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Również zamówiłam drzwi afb. Sąsiadka ma zamontowane drzwi już 7 lat i nic się z nimi nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts