Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Usługi hydrauliczne - zapraszam - Pomorskie.

Recommended Posts

dlaczgo pan nie napisze o wyprowadzeniu pod odwodnieniu liniowe przy bramie garazowej ktorego nie było na projekcie,dlaczego nie napisze pan o kratce sciekowej w kotłowni ktorego nie było na projekcie..ja jeszcze raz mowie pionow nie wykonywałem!!jezeli robił to ktos inny to pion powinien byc poprowadzony w bruzdzie sciennej i nie ma problemu!!z reszta rozmawialismy na temat kompleksowego wykonanai instalacji..a pan mowi ze nie bylo mowy..bez komentarza! i jeszcze jedno nie jestem..Hydraulikiem tylko Instalatorem..podjade jutro o 18... pozdrawiam!!

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Polecam Pana Bartka. Mam wykonaną cała instalację od początku do końca. Na razie działa prawidłowo. Oczywiście zdarzały się przesunięcia w terminach wykonania ale ogólnie jestem zadowolony. Co do umawiania się i dostępnosci to Pan Bartek jest ciągle pod telefonem a więc zawsze można sie umówić jak nie na "dziś" to na "jutro". Dam znać za jakiś czas jak sprawuje się instalacja.

• 4 weeks później...
witamy i bardzo polecamy Pana Bartka (tel 669 210 606) !!!! do Pana Bartka trafilismy zupelnie przypadkowo - dobrze, ze nie widzielismy tych dwoch niekorzystnych postow, bo bysmy zrezygnowali... a tak skorzystalismy z jego uslug instalatorskich i jestesmy bardzo zadowoleni; Pan Bartek sluzyl nam pomoca na kazdym etapie, pomimo duzego oblozenia praca, mial dla nas zawsze czas, sluzac rada i pdsuwajac fajne rozwiazania systemowe; co do zaliczek - mile zaskoczenie, poniewaz nie musielismy niczego wplacac przed skonczeniem pracy a ceny byly bardzo przyzwoite; zainstalowal nam w domu caly system c.o.+ wod.-kanaliz.+ podlogowka oraz podlaczyl kociol na pellety.

Witam

Czy mogę prosić o cenę wyprowadzenia instalacji wod-kan z fundamentów, przed wylaniem chudziaka. Chodzi o cenę tak mniej więcej oczywiście. Czy cena jest z materiałami czy bez.

Mam jeszcze pytanie ile szybciej trzeba się z panem umówić na takie prace?

Odpowiedź może być na priv.

Dziękuję.

Witam wszystkich.

Ja też mogę polecić pana Bartka. Wykonał u mnie instalację wod-kan w całości, licząc to, co wystaje ponad chudziaka. Wszelkie szczegóły omówiliśmy sobie na miejscu i praca została wykonana zgodnie z ustaleniami i terminowo. Teraz wręcz żałuję, że nie skorzystałem z kilku sugestii pana Bartka (kuchnia - mam rurki kan. na wierzchu, a mogły być schowane ;-) ). Na późniejsze wykonanie drobnych dodatkowych prac (podłączenie bojlerów) musiałem poczekać kilka dni, ale wiadomo jak to jest, gdy ktoś ma już poumawiane większe prace, to z drobiazgami trzeba się "wstrzelić" w wolny dzień.

Pozdrawiam,

Tomek

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 year później...