brilluB 08.12.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dlaczgo pan nie napisze o wyprowadzeniu pod odwodnieniu liniowe przy bramie garazowej ktorego nie było na projekcie,dlaczego nie napisze pan o kratce sciekowej w kotłowni ktorego nie było na projekcie..ja jeszcze raz mowie pionow nie wykonywałem!!jezeli robił to ktos inny to pion powinien byc poprowadzony w bruzdzie sciennej i nie ma problemu!!z reszta rozmawialismy na temat kompleksowego wykonanai instalacji..a pan mowi ze nie bylo mowy..bez komentarza! i jeszcze jedno nie jestem..Hydraulikiem tylko Instalatorem..podjade jutro o 18... pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 09.12.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 naprawde nie wiem czego pan sie doszukuje!!ja juz ne bede komentował!!moge byc o 15 w niedziele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkzibi 23.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Polecam Pana Bartka. Mam wykonaną cała instalację od początku do końca. Na razie działa prawidłowo. Oczywiście zdarzały się przesunięcia w terminach wykonania ale ogólnie jestem zadowolony. Co do umawiania się i dostępnosci to Pan Bartek jest ciągle pod telefonem a więc zawsze można sie umówić jak nie na "dziś" to na "jutro". Dam znać za jakiś czas jak sprawuje się instalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 18.01.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekgosia 18.01.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 witamy i bardzo polecamy Pana Bartka (tel 669 210 606) !!!! do Pana Bartka trafilismy zupelnie przypadkowo - dobrze, ze nie widzielismy tych dwoch niekorzystnych postow, bo bysmy zrezygnowali... a tak skorzystalismy z jego uslug instalatorskich i jestesmy bardzo zadowoleni; Pan Bartek sluzyl nam pomoca na kazdym etapie, pomimo duzego oblozenia praca, mial dla nas zawsze czas, sluzac rada i pdsuwajac fajne rozwiazania systemowe; co do zaliczek - mile zaskoczenie, poniewaz nie musielismy niczego wplacac przed skonczeniem pracy a ceny byly bardzo przyzwoite; zainstalowal nam w domu caly system c.o.+ wod.-kanaliz.+ podlogowka oraz podlaczyl kociol na pellety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 19.01.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam Czy mogę prosić o cenę wyprowadzenia instalacji wod-kan z fundamentów, przed wylaniem chudziaka. Chodzi o cenę tak mniej więcej oczywiście. Czy cena jest z materiałami czy bez. Mam jeszcze pytanie ile szybciej trzeba się z panem umówić na takie prace? Odpowiedź może być na priv. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 21.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EarlGrey 21.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Ja też mogę polecić pana Bartka. Wykonał u mnie instalację wod-kan w całości, licząc to, co wystaje ponad chudziaka. Wszelkie szczegóły omówiliśmy sobie na miejscu i praca została wykonana zgodnie z ustaleniami i terminowo. Teraz wręcz żałuję, że nie skorzystałem z kilku sugestii pana Bartka (kuchnia - mam rurki kan. na wierzchu, a mogły być schowane ). Na późniejsze wykonanie drobnych dodatkowych prac (podłączenie bojlerów) musiałem poczekać kilka dni, ale wiadomo jak to jest, gdy ktoś ma już poumawiane większe prace, to z drobiazgami trzeba się "wstrzelić" w wolny dzień. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guc.6 05.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 WITAM PANIE BARTKU! Dziękuję bardzo serdecznie za celującą sugestię odnośnie szamba!Okazała się w 100% trafna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 28.02.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 17.03.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 i do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 01.06.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 i do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 11.06.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 21.06.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 05.07.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 i do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 20.09.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 10.10.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 witam serdecznie!zapraszam do współpracy!wodkar sp zoo tel 601-539-596...pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts