Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Usługi hydrauliczne - zapraszam - Pomorskie.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych!

Wykonujemy kompleksowo;

-instalacje wodnne

-instalacje kanalizacyjne

-instalacje C.0.

-instalacje ogrzewania podłogoego

-instalacje gazowe

-wszelkiego rodzaju kotłownie

-montaz termokominków

atrakcyjna oferta cenowa,szybka i fachowa realizacja

zakres działania; Trójmiasto i okolice

kontakt 785-143-790 lub 505-303-541

Zapraszam do współpracy!

jak widac tego typu wypowiedzi swiadczą o inteligencji.Nikogo nigdy nie zmuszałem do korzystania z moich usług.nie podaje ceny za materiał czy robocizne,tylko podaje cene za całosc,czyli za usługe!W zwiazku z tym nie rozumiem skąd pan Kordzik wiedział ile kosztuje materiał a ile robocizna,i nie wiem na jakiej podstawie twierdzi ze odpowiednio naliczam koszty materialu..najgorsze jest to ze po jednej rozmowie,nie korzystajac z uslug,ludzie potrafią ocenic firme i wystawic od razu negatywną opinie!martwiace jest to ze na forum jest wiecej takich przypadków!!

Witam,mam pytanie czy wykonuje pan wszelkiie instalacje to znaczy ogrzewanie,wode,kanalize po tynkach czy przed?Ile kosztuje wycena robocizny wraz z materialem,i czy podlancza pan rowniez piece gazowe tak zeby wspoldzialaly z kominkem ktory ma plaszcz wodny,do tego oczywiscie podlogowka gdzieniegdzie.Za wszelkie info z gory dziekuje podaje moj emai [email protected]

jak widac tego typu wypowiedzi swiadczą o inteligencji.Nikogo nigdy nie zmuszałem do korzystania z moich usług.nie podaje ceny za materiał czy robocizne,tylko podaje cene za całosc,czyli za usługe!W zwiazku z tym nie rozumiem skąd pan Kordzik wiedział ile kosztuje materiał a ile robocizna,i nie wiem na jakiej podstawie twierdzi ze odpowiednio naliczam koszty materialu..najgorsze jest to ze po jednej rozmowie,nie korzystajac z uslug,ludzie potrafią ocenic firme i wystawic od razu negatywną opinie!martwiace jest to ze na forum jest wiecej takich przypadków!!

Nie wiem o czyjej inteligencji tu mowa?

Oczywiście nie zmuszał mnie Pan do korzystania ze swych usług, ale obiecywał wykonać instalacje za określoną kwotę.

Gdy chciałem dostarczyć materiały, a Pan miał wykonać instalacje to skończyło się na obietnicach, ponawianych nie jeden raz.

dzien dobry,

prosze o wycene zamontowania baterii podtynkowych do wanny, umywalek 2x Instalacja jest wykonana pod normalne baterie natynkowe.

jaka jest Pana cena za podlaczanie 'bialego montazu' za pomoca miedzianek(?) i srubunkow na sztywno, a nie wezykow

Inny temat to wymiana kaloryferow na ozdobne, tu bardziej prosze o rade, czym sie kierowac wybierajac taki kaloryfer wymieniajac istniejacy w instalacji ktora pracuje.

acha, jeszcze jedno-prosze o podanie wolnych terminow na wykonanie pracy

dziekuje