brilluB 07.06.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 15.06.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 i do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 15.06.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych! Wykonujemy kompleksowo; -instalacje wodnne -instalacje kanalizacyjne -instalacje C.0. -instalacje ogrzewania podłogoego -instalacje gazowe -wszelkiego rodzaju kotłownie -montaz termokominków atrakcyjna oferta cenowa,szybka i fachowa realizacja zakres działania; Trójmiasto i okolice kontakt 785-143-790 lub 505-303-541 Zapraszam do współpracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 20.06.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 25.06.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 29.06.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 i do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 29.06.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 i do góry Odradzam, szuka tylko frajerów z zasobną kieszenią, by odpowiednio naliczyć im koszty materiałów. Innych "olewa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 04.07.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 jak widac tego typu wypowiedzi swiadczą o inteligencji.Nikogo nigdy nie zmuszałem do korzystania z moich usług.nie podaje ceny za materiał czy robocizne,tylko podaje cene za całosc,czyli za usługe!W zwiazku z tym nie rozumiem skąd pan Kordzik wiedział ile kosztuje materiał a ile robocizna,i nie wiem na jakiej podstawie twierdzi ze odpowiednio naliczam koszty materialu..najgorsze jest to ze po jednej rozmowie,nie korzystajac z uslug,ludzie potrafią ocenic firme i wystawic od razu negatywną opinie!martwiace jest to ze na forum jest wiecej takich przypadków!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Myszk 05.07.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witam,mam pytanie czy wykonuje pan wszelkiie instalacje to znaczy ogrzewanie,wode,kanalize po tynkach czy przed?Ile kosztuje wycena robocizny wraz z materialem,i czy podlancza pan rowniez piece gazowe tak zeby wspoldzialaly z kominkem ktory ma plaszcz wodny,do tego oczywiscie podlogowka gdzieniegdzie.Za wszelkie info z gory dziekuje podaje moj emai [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 05.07.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 05.07.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 jak widac tego typu wypowiedzi swiadczą o inteligencji.Nikogo nigdy nie zmuszałem do korzystania z moich usług.nie podaje ceny za materiał czy robocizne,tylko podaje cene za całosc,czyli za usługe!W zwiazku z tym nie rozumiem skąd pan Kordzik wiedział ile kosztuje materiał a ile robocizna,i nie wiem na jakiej podstawie twierdzi ze odpowiednio naliczam koszty materialu..najgorsze jest to ze po jednej rozmowie,nie korzystajac z uslug,ludzie potrafią ocenic firme i wystawic od razu negatywną opinie!martwiace jest to ze na forum jest wiecej takich przypadków!! Nie wiem o czyjej inteligencji tu mowa? Oczywiście nie zmuszał mnie Pan do korzystania ze swych usług, ale obiecywał wykonać instalacje za określoną kwotę. Gdy chciałem dostarczyć materiały, a Pan miał wykonać instalacje to skończyło się na obietnicach, ponawianych nie jeden raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 06.07.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 powiem tak!niedogadalismy sie,nic u Pana nie wykonywałem,nic nie obiecywałem,tematu nie ma!na tym sie konczy moj komentarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viking 06.07.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 dzien dobry,prosze o wycene zamontowania baterii podtynkowych do wanny, umywalek 2x Instalacja jest wykonana pod normalne baterie natynkowe.jaka jest Pana cena za podlaczanie 'bialego montazu' za pomoca miedzianek(?) i srubunkow na sztywno, a nie wezykowInny temat to wymiana kaloryferow na ozdobne, tu bardziej prosze o rade, czym sie kierowac wybierajac taki kaloryfer wymieniajac istniejacy w instalacji ktora pracuje.acha, jeszcze jedno-prosze o podanie wolnych terminow na wykonanie pracy dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 10.07.2008 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 13.07.2008 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 i do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 15.07.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A ja polecam p. Bartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 20.07.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 24.07.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 i do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brilluB 28.07.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 28.07.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A ja polecam p. Bartka A ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts