wolf2008 22.11.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 hej, czy ktoś korzystał z projektów tej pracowni? czy ma jakieś zastrzeżenia? interesuje mnie ogólna opinia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 27.11.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Cześć, My kupiliśmy projekt z tej pracowni. Projektant, który dokonywał nam zmian nie mówił nic o wadach. Nie wiem czy ich nie ma czy ich nie zauważył. Więcej jak na razie nie mogę się wypowiedzieć bo dopiero zaczniemy budowę na wiosnę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolf2008 29.11.2007 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 dzięki za podzielenie się informacjami. wytrwałości w budowie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts