wolf2008 22.11.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 hej, poszukuję namiarów na producenta okien na zamówienie - niestandardowe wymiary! wiem, że taniej wyjdzie kupienie okien o wymiarach std, lecz może wiecie o ile średnio zapłacę więcej za wykonanie tych nietypowych? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Wolf- nie przesadzaj -teraz już w zasadzie nie funkcjonuje pojęcie "okna niestandardowe"! Każdy Ci zrobi jakie chcesz, z czego i ile -a cena w zasadzie nie odbiega od tych "standardowych". Wiem, bo sama jestem na etapie zamawiania okien- a te w moim domku to też jakieś wymyślne wymiary mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 22.11.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 sa producenci, ktorzy przy odchyleniach do 5cm nic nie doliczaja za "niestandardowosc" .... ale jak pisze kachna28: klient nasz pan, tak wlasciwie kazde onko jest na zamowienie i dobry wytworca zrobi ci co chcesz,jedyne ograniczenia moga wynikac z technologii i ksztaltow okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.11.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 To jest dobry fachowiec http://www.karo.pl/ (zamiawiać z montarzem ).Jest gwarancja i jest OK. Watro było pojechać i wydać u nich kase . niby drogo? ,ale za to jaka jakość wyrównała.stres kasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 28.11.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 a ktos zamawia okna bez montazu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 28.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 hej, poszukuję namiarów na producenta okien na zamówienie - niestandardowe wymiary! wiem, że taniej wyjdzie kupienie okien o wymiarach std, lecz może wiecie o ile średnio zapłacę więcej za wykonanie tych nietypowych? pozdrawiam Każdy takie robi. Cennik cennikiem, a i tak ci zrobią każdy rozmiar. Nietypowe rozmiary przy oknach prostokątnych to nie problem i tak liczą powierzchnie szyb, długość profili itd. Drogo wychodzą jakieś "cudaki" typu okrągłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.11.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 a ktos zamawia okna bez montazu ?? Może są tacy, którzy chcą sami poszalec z pianką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.11.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 jeśli okaże się, że wszystkie okna są nietypowe - warto zastanowić się czy wszystkie skrzydła muszą być otwieralne. W dodatku gdy do okna jest łatwy dostęp od zewnątrz i nie ma problemu z umyciem, nawprawdę warto wejść w fixy. A jeśli fixy - to tylko w skrzydle nie w ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 28.11.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 a ktos zamawia okna bez montazu ?? Może są tacy, którzy chcą sami poszalec z pianką? drogie szalenstwo bo wtedy VAT jest 22 zamiast 7% .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.11.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 a ktos zamawia okna bez montazu ?? Może są tacy, którzy chcą sami poszalec z pianką? drogie szalenstwo bo wtedy VAT jest 22 zamiast 7% .... Ale niektórzy "bawią się" w zwrot Vatu -np JA Ale szalec z pianką nie zamierzam -i tak na jedno wyjdzie czy mi US zwróci to 15% Vatu czy firma okienna da 7% vat za montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Mam okna z Adamsa. Jesli jestes z Warszawy to masz pod reka naszego Forumowicza Starego , u ktorego ja okna zamawialam. Swietny serwis i dobre ceny. Maja plastki i drewniane , mozna rowniez zamowic u nich drzwi . Poza tym Stary jest tam Dyrektorem Handlowym , wiec sila rzeczy ma dostep do lepszych cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrolvitara1 17.06.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Mam okna z Adamsa. Jesli jestes z Warszawy to masz pod reka naszego Forumowicza Starego , u ktorego ja okna zamawialam. Swietny serwis i dobre ceny. Maja plastki i drewniane , mozna rowniez zamowic u nich drzwi . Poza tym Stary jest tam Dyrektorem Handlowym , wiec sila rzeczy ma dostep do lepszych cen A czy macie moze jakis kontakt do Niego? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halek 14.07.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Jeżeli jesteś z Warszawy lub okolic to zgłoś się do Starej Fabryki. U mnie w kamienicy montowali okna o dość niestandardowych wymiarach. Koszt takich okien w jednym pokoju to ok 2200zł (są to bardzo duże okna, w tym jedno balkonowe). Wszystko szybko i sprawnie poszło. Z pozdrowieniami Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts