wiochman 22.11.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jakie są wasze pierwsze myśli po przebudzeniu? Moje to np: " Czy w końcu wejdą zrobić ten dach, przecierz zaraz spadną śniegi?"Nerwy to trzeba mieć ze stali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ja tam nigdy się rano nie mogę dobudzić... Budowa, wyjazd, pociąg, samolot - wsio rawno. Trzy budziki i wiadro wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.11.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 wiochman, nie martw się, na etapie dachu zawsze jest najbardziej ekstremalnie z myślami potem Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 23.11.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Sam zapieprzam przy budowie, więc nie mam tego problemu. Po powrocie do domu prysznic, coś na ruszt i do wyrka. Dwie sekundy i mnie nie ma. Rano budzik musi się zdrowo namordować, żebym zareagował, zresztą najczęściej pięścią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Też czasem tak mam, zwłaszcza jak coś się zaczyna przeciągać ponad miarę. A jak człowiek robi wszystko sam, a oprócz tego gospodarka na głowie, to to się przeciaga. Wtedy zwykle łapię doła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 23.11.2007 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No przeciąga się , przeciąga. Ten dacha jest kluczem do dalszego etapu po którym także i ja zapieprzać mam zamiar . Wykończeniówka i instalacje to sprawa mi nie obca. Myślę że na tym etapie również będę spał jak niemowle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts