weda 22.11.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jestem w trakcie wyboru mebli kuchennych, byłam w firmie gdzie Pan mi zaprojektował. WSzystko mi siępodoba jednak mam problem czy zostawic blat z połyskiem? Pan poiwedział, że do nowoczesnych bardziej pasuje z połyskiem.Porsze doadzcie czy to będzie dobry wybór , czy lepiej do kuchni blat matowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.11.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ja mam jasny, matowy i jest bardzo praktyczny. Obawiam sie że na tym z połyskiem bedzie widac każdy okruszek i smugi po przetarciu sciereczką. Ja na pewno wybrałabym matowy. Moda modą...ale wygoda ważniejsza. Chyba że chcesz kilka razy dziennie ten blat polerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 22.11.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ja mam dodatkowo innego rodzaju obawy niż zaba gonia odnośnie błyszczącego blatu - o ile nie będzie to blat granitowy, to boję się, że będzie na nim widać po niedługim czasie wszystkie zarysowania. Moja kuchnia też będzie prosta i nowowczesna i mam podobny dylemat z blatem. Bardziej podoba mi się błyszczący ale jeżeli nie zdecyduję sią na kamień ( ciąglę się waham z uwagi na jego cenę rzecz jasna ) to napewno wybiorę matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_8 22.11.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 a ja wybrałabym z połykiem. Teraz mam matowy drewniany i na nim to dopiero widać smugi i każdą kropelkę wody. Na połysku mniej widać. To tak jak w łazience z kafelkami jak ktoś miał matowe to wie ze istna udręka. a tak poza tym to ile bedziecie miały frajdy i zadowolenia z tak pięknego połyskującego blatu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 22.11.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Gosia napisała: a mam jasny, matowy i jest bardzo praktyczny. Właśnie z czego jest ten blat. Proszę o nazwę i producenta. Czy na sciance jest również to samo, czy tak kolorytsycznie spasowałaś? świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weda 22.11.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Dołączam się do Grazi pytania, super to wygląda. Zaba-gonia czy mogłabyś zrobić fotkę taką w przybliżeniu tego blatu wraz ze scianką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Płosia 22.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 witaj! Ja mam matowy beż w drobniutkie kamyki i jestem bardzo zadowolona i nie zamieniłabym na żaden z połyskiem. Dwie moje koleżanki ciemną zieleń z połyskiem Oprócz tego jedna ma okno w kuchni na południe to widać każde przetarcie ścierką . OKROPNOŚĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_8 22.11.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 matowy beż w drobniutkie kamyki czyli salami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Płosia 23.11.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 zobacz w BRW meble kuchnie klasyczne i w opisie systemu blat piaskowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 23.11.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Hmm, ja mam z połyskiem i nie jest źle. Miał być matowy, ale jak kupowaliśmy, to się okazało, że ten który wybraliśmy jest wycofany z produkcji. Stanęło na błyszczącym i nie narzekam . Ale prawdopodobnie w nowym domu kupię matowy, coby jakaś odmiana była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts