krzysiek123456 22.11.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 WitamMam pytanie dotyczące zmian w wydanych już warunkach zabudowy dla mojej działki. W gminie występując o warunki zabudowy podałem kąt nachylenia dachu 35-45 stopni, otrzymałem warunki zabudowy z dachem o podanym zakresie nachylenia. Problem polega na tym że znalazłem projekt i zakupiłem go niezwracając uwagi że kąt nachylenia dachu w projekcie wynosi 52 stopnie, jak zmienić warunki zabudowy, ewentualnie czy zostawiając projekt i warunki tak jak są będę miał problemy z wydaniem pozwolenia na budowę. Z góry dziękuję za odpowiedź. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 22.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 wystąp do gminy o zmianę wydanych już warunków w zakresie pochylenia połaci dachu. Zmiana WZZiT jest możliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek123456 22.11.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Dziękuję bardzo za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts