tidia78 22.11.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 czesc . panowie mam pytanie w domku mam tylko ogrzwanie kominkowe.problem w tym jak zapale w nim to przy nagrzewaniu sie wkladu zaczyna dziwnie smierdziec z nawiewow. nie jest to dym z palenia sie .? nie wiem co to jest ale mi juz to dokucza?? prosze o podpowiedz co z tym zrobic??dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertPŃ 23.11.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Może Ci się coś zagnieździło. Myszy, owady nie wiem co jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrol 25.11.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 normalne w nowym kominku - troche mastyki do uszczelniania, troche substancji konserwujących sie wypala. Nie pal tak bardzo intensywnie i wietrz miezakanie po 3-4 palenich zapach zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts