TomcioCH 08.08.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Tragedia - to może jest zbyt duże słowo na określenie tej sytuacji, ale jest to niemały problem. Ekipa budowlana, której planowałem powierzyć budowę domu nagle się rozpadła Tak więc poszukiwania od początku, a konkretnie to: SZUKAM sprawdzonej ekipy budującej z BK i pracującej w okolicach wschodniej strony Warszawy (planuję budowę w okolicach gm. Wiązowna -30 km na południowy wschód od Warszawy) Będę wdzięczny za wszelkie namiary adresowe i telefoniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 08.08.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Solidna? Naiwniak i marzyciel. Bez obrazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 sa solidni fachowcy....miałam takowych od tynków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 08.08.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Ja mam ekipę, którą z czystym sumieniem mogę każdemu polecić. Jestem już po piwnicy a obecnie na etapie parteru. Więźby też robią piękne (oglądałem). Oby tak dalej...P.S. Buduję w Dąbrowie Górniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 też czytałem wątek ile za stan surowy, za ekipę itp.I plułem sobie w brodę, że trochę przepłaciłem, bo forumowicze mieli takie nawet o 30% tańsze. A teraz NIE ŻAŁUJĘ !!!Więźba na dachu, za chwilę zaczynają kłaść dachówkę.Wszystko przed terminem, czysto, sprawnie, dbają o szczegóły. Zaczynam wierzyć w solidność, a przykład dają tak "niesławni" budowlańcy. Jestem mile zaskoczony, ale jeszcze nie chwalę głośno.No i flaszkę na pewno im postawię ! CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2003 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Ja mam ekipę, którą z czystym sumieniem mogę każdemu polecić. Jestem już po piwnicy a obecnie na etapie parteru. Więźby też robią piękne (oglądałem). Oby tak dalej... P.S. Buduję w Dąbrowie Górniczej. Grzegorz, czy mógłbys przesłac mi namiary na polecana ekipę ([email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sosna 08.08.2003 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Ja mam ekipę, którą z czystym sumieniem mogę każdemu polecić. Jestem już po piwnicy a obecnie na etapie parteru. Więźby też robią piękne (oglądałem). Oby tak dalej... P.S. Buduję w Dąbrowie Górniczej. Pomyłka w e-mailu. Ma byc [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 09.08.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Ja też nie mam na co narzekać - jestem na etapie układania dachówki. Ekipa solidna, łatwo się z nią dogadać. Parę małych błędów zrobili, ale ideał nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 10.08.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 mialem taka ekipe, solidna i myslaca, niewiele drozsza, warto bylo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 10.08.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 sosnaOdbierz pocztę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioCH 12.08.2003 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Wszyscy piszą, że znają... że widzieli i słyszeli o takiej ekipie ale... Nikt nie zostawił żadnych namiarówLudzie dajcie jakieś kontakty, telefony lub adresyPozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.08.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Wszyscy piszą, że znają... że widzieli i słyszeli o takiej ekipie ale... Nikt nie zostawił żadnych namiarów Ludzie dajcie jakieś kontakty, telefony lub adresy Pozdrówka Widocznie w okolicach Warszawy nie ma solidnych ekip!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Tomcio ja miałam solidną ekipę ale oni budują tylko z Ytonga - jeżeli Cię to interesuje to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts