niktspecjalny 23.11.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 http://www.moikrewni.pl/ ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 23.11.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Jak ktoś sie zapisał to niech powie czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.11.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 jesli chce Ci się dłubać w rodzinnych sprawach to na pewno warto, wraz kilkoma krewnymi bliższymi i dalszymi zrobilismy na tym serwisie drzewo, na chwilę obecną 539 osobpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.11.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Jestem. Po mieczu doszedłem do pradziadków i prababek. Teraz będę musiał szukać po parafiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.11.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Jestem. Po mieczu doszedłem do pradziadków i prababek. Teraz będę musiał szukać po parafiach. Ja doszedłem do moich pra pradziadków, rok urodzenia około 1850, ale mam sporo tropów na jeszcze wcześniejszych antenatów pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.11.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Natrafiłem na ślad, dość prawdopodobny, brata mojego pra... dziadka. Urodzony prawdopodobnie w 1812 zmarł w 1921 w Turcji. Na imię mu było Ignacy. Pewnosci 100% jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.11.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Natrafiłem na ślad, dość prawdopodobny, brata mojego pra... dziadka. Urodzony prawdopodobnie w 1812 zmarł w 1921 w Turcji. Na imię mu było Ignacy. Pewnosci 100% jeszcze nie mam. Tomku, to Ty z baaardzo długowiecznej rodziny jesteś, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.11.2007 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 jesli chce Ci się dłubać w rodzinnych sprawach to na pewno warto, wraz kilkoma krewnymi bliższymi i dalszymi zrobilismy na tym serwisie drzewo, na chwilę obecną 539 osob pozdrawiam m. Kapuje.Powiedz tylko jak rozłożyło Ci się to w czasie?Wynik jest zaskakujący.No to trzeba spróbować. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.11.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 jesli chce Ci się dłubać w rodzinnych sprawach to na pewno warto, wraz kilkoma krewnymi bliższymi i dalszymi zrobilismy na tym serwisie drzewo, na chwilę obecną 539 osob pozdrawiam m. Kapuje.Powiedz tylko jak rozłożyło Ci się to w czasie?Wynik jest zaskakujący.No to trzeba spróbować. pzdr. miesiąc pracy, zaczęły 2 osoby, pod koniec miesiąca w tworzeniu brało udział już osiem osób pozdrawiam m. ps. mój udział to około 100 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.11.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 jesli chce Ci się dłubać w rodzinnych sprawach to na pewno warto, wraz kilkoma krewnymi bliższymi i dalszymi zrobilismy na tym serwisie drzewo, na chwilę obecną 539 osob pozdrawiam m. Kapuje.Powiedz tylko jak rozłożyło Ci się to w czasie?Wynik jest zaskakujący.No to trzeba spróbować. pzdr. miesiąc pracy, zaczęły 2 osoby, pod koniec miesiąca w tworzeniu brało udział już osiem osób pozdrawiam m. ps. mój udział to około 100 osób Dzięki za odp. Czyli byłeś głównym koordynatorem i zbierałeś te dane by je potem wklejać do programu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 miesiąc pracy, zaczęły 2 osoby, pod koniec miesiąca w tworzeniu brało udział już osiem osób pozdrawiam m. ps. mój udział to około 100 osób Dzięki za odp. Czyli byłeś głównym koordynatorem i zbierałeś te dane by je potem wklejać do programu. pzdr. zdziwię Cię, ale nie byłem głównym koordynatorem, jeśli chcesz koniecznie jakoś mnie tam umiejscowić to powiedzmy że byłem 3 osobą w projekcie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Do maksiu: Skąd to moje stwierdzenie.Stąd ,że troszkę mam problem do zwerbowania rodzinki by pobawiła sie w budowanie drzewka.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.11.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Do maksiu: Skąd to moje stwierdzenie.Stąd ,że troszkę mam problem do zwerbowania rodzinki by pobawiła sie w budowanie drzewka. pzdr. cóż.. początki zawsze są trudne nikt nie mówił że będzie lekko, ale za to potem jaka frajda pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 25.08.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a moja rodzina najwyraźniej nie korzysta z Internetu. Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 10.09.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Moja też nie korzysta i : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts