Rejterada 23.11.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 A ja sie pochwale czy też pożale fotkami swojej ruiny. http://picasaweb.google.pl/rejterada/GaleriaRuiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.11.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 fajny , taki nieoszlifowany diament szkoda , ze nie mozna powiekszyc a na co ci to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rejterada 23.11.2007 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Na lepsze czasy Ew. żeby wnuki mialy co robić w przyszłości. A co do fotek to powiększają się do 800x600 więc nie jest tak źle. Hmmm nie stabilna ta witryna fotogalerie ew. ja mam cos w ustawieniach nie tak wczesniej dzialalo ok teraz znowu padlo i nie wyswietla duzych obrazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 23.11.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 no nie narzekaj, też kilka lat temu nabyliśmy nieruchomość w stanie, gdzie tak naprawdę tylku mury i częsciowo konstrukcja dachu jako tako sie prezentowała...A od wiosny już mieszkamy... i jak na razie jest ok... Ale pracy przy tym co niemiara... i błedów tez nie unikniesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rejterada 23.11.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Wlasnie to glowne założenie nie śpieszyć się za kilka lat powoli powoli ogród będzie rósł a wraz z nim i sie to owo coś zmieni w dom mam nadzieje Założenie jest takie ja sprite ten budynek pragnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 24.11.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 A ja sie pochwale czy też pożale fotkami swojej ruiny. http://picasaweb.google.pl/rejterada/GaleriaRuinyNajgorszy ten eternit na dachu!!!Reszta ok,w swoich czworakach mam identyczna kuchnie i piec Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rejterada 15.12.2007 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Kurcze wiem że sporo bylo. A może nawet zbyt dużo Powiedzcie mi łatwiej deski malowane z podłogi w dobrym stanie odrywac puszczac przez grubowściówke i układac na nowo. Czy puścić po nich cykliniarke? Dzięki za podpowiedź. Ze wzgledu na pogode działam głownie na zewnatrz ale powoli juz planuje zabieranie sie za srodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 15.12.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 ja swoje deski wywalilemi zaczynam od izolacji styropianu i wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 16.12.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Kurcze wiem że sporo bylo. Ale może nawet zbyt dużo Powiedzcie mi łatwiej deski malowane z podłogi w dobrym stanie odrywac puszczac przez grubowściówke i układac na nowo. Czy puścić po nich cykliniarke? Dzięki za podpowiedź. Ze wzgledu na pogode działam głownie na zewnatrz ale powoli juz planuje zabieranie sie za srodek coś mnie sie wydaje, że te deski podłogowe nie będą w taki stanie jak piszesz w jaki sposób sprawdzałeś?? może w pokoju, ale w kuchni to raczej do wywalenia Ja u siebie miałem połowę w miarę zdrowe, ale pozostałe to tylko lakier i próchno i robak... zrobiłem jak masz wyżej poradę czyli. podbetonka, folia, styropan 2 x 5 cm, i wylewka, płytki gresowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rejterada 15.03.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Deski z kuchni do niczego w pokoju przy kaloryferach do wywalenia ze srodka wporzadku, przyczyna wiadoma woda. Deski mam zdjete czekaja na swoj czas na jeden maly pokoik wystarczy. Mam prad i wode wiec nie jest najgorzej Lamperie przelecialem klejem do gresu trzyma sie pieknie juz zagruntowany po calosci od poniedzialku biore sie za tynkowanie. Wiem że o kleinie juz bylo ale zastanawia mnie jedno bo chce zrobic tak folia styropian perlibeton panele czy tak bylo by dobrze? Wymienilem czesc inst elektrycznej ktora byla w aluminium. jak wytynkuje pokoje biore sie za wode w plexie tylko powiedzcie mi - bo spotkalem sie z opinia ze sa rozne rodzaje zlaczek do alu plexa i ze lepsze sa sciskane a nie skrecane bzdura czy prawda?? Ja sie spotkalem tylko z tymi skrecanymi ktore sie zaciskaja. Pozdrawiam I z góry dziekuje za odpowiedzi Jutro postaram sie wrzucic jakies fotki m. in z tajemniczej piwniczki w piwnicy czyli zamurowanej czesci podpiwniczenia- kogo tam zamurowano jeszcze nie wiem Aha jeszcze jedno komin mam pekniety na 2 . Robie wklad ale tak sie zastanawiam jak robi sie przemurowanie calego komina - zeby mi sie to cudo kiedys nie rozsypalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rejterada 16.03.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 http://picasaweb.google.pl/rejterada/GaleriaRuiny Dorzucilem czesc fotek po pierwszym tygodniu walki Mam wode mam prąd hehe zarzucona lamperie i zdjete deski na 50m 2 W tym tygodniu tynkowanie i szpachlowanie sufitów. Wszystko oczywiscie tymi recami ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts