ae 23.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Witam,Mam takie pytanie do znawców tematu, planujemy z moja przyszła ślubną remont starego mieszkania w kamienicy. Podwieszenie sufitów i zrobienie porzadku na scianach. Czytając forum dowiedziałem się ze cena 25zł za metr podwieszanych K-G na suficie jest ok. A ile kosztuje doprowadzenie ścian do normalnego wyglądu, gotowych do pomalowania. Co wychodzi najtaniej KG czy może jakiś gipsy albo co kolwiek innego. Nie ukrywam że zależy nam też na kasie. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 24.11.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Remont takiego mieszkania może wynieść więcej anizeli budowa domu od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogabas 13.01.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 za sufity 25 złotych jest ok, za ściany w starej kamienicy z drapaniem prostowaniem i szpachlowaniem do 30 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 13.01.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Powodzenia z wykonawcami sufitów po 25 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ae 14.01.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Znalazłem wykonawców za 25zł za m2. Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts