masdaw 08.08.2003 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Szukam porady Jak zbudować saunę i jaką? Tak wstępnie widzę ze 3 opcje i 2 warianty Warianty to >gotowa sauna o standardowych kształtach i wymiarach lub >robiona na zamówienie (dowolne kształty, ale może droższe i niekoniecznie dobrze działa?) Opcje to a. Drewniana sauna wolnostojąca b. Kabina "prysznicowo-parowa" c. Sauna na napromienniki podczerwieni. Jakie są Wasze doświadczenia/ poglądy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 masdaw zdecydowanie wolnostojaca sauna z nagrzewajacymi sie kamieniami , jezeli masz miejsce taka tradycyjna, a nie te wszystkie plasticzane sauny pod prysznicem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 09.08.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Witam Sauna to również moje marzenie Znalazłam firmę która zrobi mi saunę na wymiar z drewna w części łazienki.Ponieważ mój mąż jest zwolennikiem sauny suchej a ja natomiast sauny mokrej zdecydowaliśmy się na piec tzw.compakt który daje te możliwości.Po wstępnej kalkulacji wyszło jakieś 6500zł.Sauna ma mieć wymiar 150 x 230 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts