bardzo mała mi 29.11.2007 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 12 + 14 = 26 widzę, że z matematyki też tu znajdę pomoc Trzeba dodać jeszcze grubość zaprawy. Zapomniałem. Wybacz. domyślam się, że skoro to bloczek fundamentowy to problem grubości tynku nie istnieje :D ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.11.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 12 + 14 = 26 widzę, że z matematyki też tu znajdę pomoc Trzeba dodać jeszcze grubość zaprawy. Zapomniałem. Wybacz. domyślam się, że skoro to bloczek fundamentowy to problem grubości tynku nie istnieje :D ;D Na zewnątrz to się "pogrubasi" bo dojdzie izolacja i ocieplenie. A zaprawa to pomiedzy bloczkami. Zarówno z boków jak i od góry/dołu. Muszą się czegoś "trzymać" razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.11.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 12 + 14 = 26 widzę, że z matematyki też tu znajdę pomoc Trzeba dodać jeszcze grubość zaprawy. Zapomniałem. Wybacz. domyślam się, że skoro to bloczek fundamentowy to problem grubości tynku nie istnieje :D ;D Na zewnątrz to się "pogrubasi" bo dojdzie izolacja i ocieplenie. A zaprawa to pomiedzy bloczkami. Zarówno z boków jak i od góry/dołu. Muszą się czegoś "trzymać" razem. Co tam bloczki, to my na forum musimy trzymać sie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzo mała mi 29.11.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 12 + 14 = 26 widzę, że z matematyki też tu znajdę pomoc Trzeba dodać jeszcze grubość zaprawy. Zapomniałem. Wybacz. domyślam się, że skoro to bloczek fundamentowy to problem grubości tynku nie istnieje :D ;D Na zewnątrz to się "pogrubasi" bo dojdzie izolacja i ocieplenie. A zaprawa to pomiedzy bloczkami. Zarówno z boków jak i od góry/dołu. Muszą się czegoś "trzymać" razem. Co tam bloczki, to my na forum musimy trzymać sie razem jak bloczki właśnie z właściwą zaprawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.11.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 12 + 14 = 26 widzę, że z matematyki też tu znajdę pomoc Trzeba dodać jeszcze grubość zaprawy. Zapomniałem. Wybacz. domyślam się, że skoro to bloczek fundamentowy to problem grubości tynku nie istnieje :D ;D Na zewnątrz to się "pogrubasi" bo dojdzie izolacja i ocieplenie. A zaprawa to pomiedzy bloczkami. Zarówno z boków jak i od góry/dołu. Muszą się czegoś "trzymać" razem. Co tam bloczki, to my na forum musimy trzymać sie razem jak bloczki właśnie z właściwą zaprawą Jak bloczki Ja , bloczek(ze wzgledu na wagę ) na górze, a zaprawa na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzo mała mi 29.11.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 stukpuk, a waga dopuszczalna dla zaprawy to ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.11.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 stukpuk, a waga dopuszczalna dla zaprawy to ile? 103 kg zaprawa wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzo mała mi 29.11.2007 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 stukpuk, a waga dopuszczalna dla zaprawy to ile? 103 kg zaprawa wytrzyma do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 stukpuk, a waga dopuszczalna dla zaprawy to ile? 103 kg zaprawa wytrzyma do przyjęcia Na obrone dodam że to 103 kilo to trzeba rozłożyć na prawie dwa metry, to wtedy średnia duża nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witaj Bardzo mala mi Widzę, że pomagierów masz do budowania od ... i jeszcze ciut ciut!!!!!! A skoro ekipę masz i to najlepszą na tym Forum to tak, jakbyś już dom miała Pozdrawiam i powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witaj Bardzo mala mi Widzę, że pomagierów masz do budowania od ... i jeszcze ciut ciut!!!!!! A skoro ekipę masz i to najlepszą na tym Forum to tak, jakbyś już dom miała Pozdrawiam i powodzenia!!!! Braza dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witaj Bardzo mala mi Widzę, że pomagierów masz do budowania od ... i jeszcze ciut ciut!!!!!! A skoro ekipę masz i to najlepszą na tym Forum to tak, jakbyś już dom miała Pozdrawiam i powodzenia!!!! Braza dziękuje Ty nie dzięk,uj, ja wiem co robię Jak już zacznę budować, to nawet w Holandii Cię dopadnę po rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witaj mała stuk se stuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witaj Bardzo mala mi Widzę, że pomagierów masz do budowania od ... i jeszcze ciut ciut!!!!!! A skoro ekipę masz i to najlepszą na tym Forum to tak, jakbyś już dom miała Pozdrawiam i powodzenia!!!! Braza dziękuje Ty nie dzięk,uj, ja wiem co robię Jak już zacznę budować, to nawet w Holandii Cię dopadnę po rady Nie widzę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzo mała mi 01.12.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 no to skoro mam już nadworną ekipę to czas pokazać ekipie domek http://pprojekt.pl/projekt229-czajka.html a tak ma wyglądać w środku (mniej więcej, bo jeszcze przed adaptacją ) http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-332,372,61,parter.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.12.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 no to skoro mam już nadworną ekipę to czas pokazać ekipie domek http://pprojekt.pl/projekt229-czajka.html a tak ma wyglądać w środku (mniej więcej, bo jeszcze przed adaptacją ) http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-332,372,61,parter.html Ładny domek A bedzie przejście z domu do garażu? Ostatnio ładowałem 22 tony(nie sam) bloczków fundamentowych to ma wprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzo mała mi 02.12.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 no to skoro mam już nadworną ekipę to czas pokazać ekipie domek http://pprojekt.pl/projekt229-czajka.html a tak ma wyglądać w środku (mniej więcej, bo jeszcze przed adaptacją ) http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-332,372,61,parter.html Ładny domek A bedzie przejście z domu do garażu? Ostatnio ładowałem 22 tony(nie sam) bloczków fundamentowych to ma wprawę no właśnie z tym garażem to już sama nie wiem co robić.... podobno bardzo podwyższa koszty, z którymi niestety musze się liczyć, ale z drugiej strony tak bez garażu...? dom bym miała a samochód trzymać pod gołym niebem...? w każdym razie jeśli się zdecyduję ze będzie to na pewno będzie przejście z domu - inaczej czułąbym się, jakbym leciała z parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzo mała mi 02.12.2007 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 [quote name= Ostatnio ładowałem 22 tony(nie sam) bloczków fundamentowych to ma wprawę [/quote] ja też będę musiała takie 22 tony??? ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.12.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 [quote name= Ostatnio ładowałem 22 tony(nie sam) bloczków fundamentowych to ma wprawę [/quote] ja też będę musiała takie 22 tony??? ( Nie, jeśli kupisz nowe z hurtowni. Zadzwonisz i ci wykiprują na placu budowy. Ale ja znalazłem na forum tańsze bo kolesiowi zostało więc musielim je załadować na palety ale zaoszczędziłem troche grosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzo mała mi 07.12.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 ratunku.... bo mam straszne wątpliwości, czy podołam budowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts