tomek1950 08.12.2007 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Podołasz, podołasz. Z naszą wirtualna pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.12.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Podołasz, podołasz. Z naszą wirtualna pomocą. O opacznością szanownej redakcji, hehehehheeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzo mała mi 10.12.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 tak sobie myślę - tyle tu humoru i dobrej energii, że i moje wątpliwości jakby mniejsze PS. stukpuk czytałąm Twój dziennik i podpisuję się pod głosami o Twoim lekkim piórze (klawiaturze?? ), a wiem co móiwę - z wykształcenia polonistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 tak sobie myślę - tyle tu humoru i dobrej energii, że i moje wątpliwości jakby mniejsze PS. stukpuk czytałąm Twój dziennik i podpisuję się pod głosami o Twoim lekkim piórze (klawiaturze?? ), a wiem co móiwę - z wykształcenia polonistka Dobrej energi i humoru tutaj nie brakuje, zawsze znajdziesz na forum pozytywną dawkę optymizmu Miło mi , ale na obrone mam papier na dysortografię(lub coś podobnego ) Dużo błędów prze pani???? P.S: A maturę z polskiego to ledwo zdałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts