felus5 06.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Waeszawa 25 zl tj dwa razy gladz,grunt i jednokrotne melowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek1229 08.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja w gnieznie,poznaniu 15zl biore tj, szpachlowanie szlifowanie i grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sel 08.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Częstochowa - 20 zł /m2 z gruntowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.01.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Płacę 7 zł/Warszawa Robi mi to gość ktory kładł tynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 09.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Spadłem z krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nestor795 09.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 7zł/m2 ?????????? to ja 7 lat temu tyle bralem bo sie uczylem fachu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregman00 16.01.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 ja w zielonej górze biore 20 zł za m2 szlifowanie bezpyłowe +gruntowanie.cena oczywiście usługi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario_Max 21.01.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 witam mam pytanko jak w scianach po gładzi były robione bruzdy na przewody to trzeba szpachlowac cła sciane ,czy tylko miejsca po bruzdach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 21.01.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 To ja się dołączę z pytaniem - na ścianach mam dość dobrze zrobione tynki maszynowe. Dobrze, ale gdzie niegdzie trafia się jakaś niedoskonałość. Pytanie czy naciągać na to jeszcze jedną warstwę gipsu czy od razu malowanie (wcześniej tylko grunt czy jakaś szplachla)? I jeżeli gips, to ile to może kosztować biorąc pod uwagę, że robota prawie kosmetyczna. PozdrawiamP.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 23.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 To jak z tym 'naciąganiem' gipsu na tynki maszynowe? Warto czy nie? P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 23.01.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 To ja się dołączę z pytaniem - na ścianach mam dość dobrze zrobione tynki maszynowe. Dobrze, ale gdzie niegdzie trafia się jakaś niedoskonałość. Pytanie czy naciągać na to jeszcze jedną warstwę gipsu czy od razu malowanie (wcześniej tylko grunt czy jakaś szplachla)? I jeżeli gips, to ile to może kosztować biorąc pod uwagę, że robota prawie kosmetyczna. spójrz wieczorem przy lampie, halogenie czy rzeczywiście tylko trafia się niedoskonałość i wtedy podejmij decyzję zazwyczaj szpachluję całe powierzchnie, wcześniej grunt, gotową masą, nie spotkałem tak zrobionych tynków by inwestor po wykonaniu tylko drobnych napraw i pomalowaniu był zadowolony, jak się uprze taki to robię jedną ścianę, ew. małe pomieszczenie i niech wtedy decyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 23.01.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 No takie detale widzę. Np. małe bąbelki przy oknach i na sufitach. Są też widoczne rysy od zaciągania. Ile kosztuje robocizna do stanu idealnego - szpachlowanie, gruntowanie + malowanie na gotowo? P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 23.01.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 No takie detale widzę. Np. małe bąbelki przy oknach i na sufitach. Są też widoczne rysy od zaciągania. Ile kosztuje robocizna do stanu idealnego - szpachlowanie, gruntowanie + malowanie na gotowo? P.R. ok.17zł/m2 - Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 23.01.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 A w Warszawie drożej? P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 23.01.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 A w Warszawie drożej? P.R. tego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 23.01.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Jeśli ktoś Ci wykańcza całą chałupę kompleksowo, to w 17 zł/m2 się spokojnie zamkniesz. Inaczej trzeba liczyć od 20 zł/m2 w górę, w zależności od efektu jaki chcesz uzyskać. Są oczywiście i tacy, którzy zrobią po 10 zł/m2, ale zazwyczaj po takich trzeba potem poprawiać i z oszczędności nic nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 23.01.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Tak, chodzi o ponad 500 mkw tynków. Szpachlowanie, gruntowanie i malowania na gotowo (kolory i biały). Ehhh, kolejne grosze trzeba sypnąć. P.R. ps - to 17 zł/metr to jest sama robocizna rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 23.01.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Tak, sama robocizna. Z ktorej czesci W-wy jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 23.01.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Domek stoi pln-wsch, okolice Nieporętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neco 23.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 To ja się dołączę z pytaniem - na ścianach mam dość dobrze zrobione tynki maszynowe. Dobrze, ale gdzie niegdzie trafia się jakaś niedoskonałość. Pytanie czy naciągać na to jeszcze jedną warstwę gipsu czy od razu malowanie (wcześniej tylko grunt czy jakaś szplachla)? I jeżeli gips, to ile to może kosztować biorąc pod uwagę, że robota prawie kosmetyczna. spójrz wieczorem przy lampie, halogenie czy rzeczywiście tylko trafia się niedoskonałość i wtedy podejmij decyzję zazwyczaj szpachluję całe powierzchnie, wcześniej grunt, gotową masą, nie spotkałem tak zrobionych tynków by inwestor po wykonaniu tylko drobnych napraw i pomalowaniu był zadowolony, jak się uprze taki to robię jedną ścianę, ew. małe pomieszczenie i niech wtedy decyduje 22zł łódź szpachlowanie masą szpachlową + jednokrotne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts