Aluland 23.01.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 od 18 do 25 na gotowo Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 wielkopolska 10-12zł/m2 Warszawa ok.15zł/m2 ...szpachlowanie, gruntowanie i 1-krotne malowanie na biało... Rom-Kon ceny masz ciekawe 1. współpracowałeś z kimś z forum w temacie gładzi? 2. szukam specjalisty od gładzi Termin: styczeń 2008 - luty 2008 Miejsce: Pruszków (mazowieckie) Ilość: +- 300-400m2 do zrobienia Aktualny stan ścian: Tynk cem-wap (marnej kategorii). Nie wszędzie jest wszystko proste. Do gładzi nie trzeba "specjalisty",sztablatura to juz wyzsza szkoła jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 29.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Do gładzi nie trzeba "specjalisty",sztablatura to juz wyzsza szkoła jazdy ...stiuki i sztukateria też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profesjonalnie 08.01.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 na pomorzu do 30 zł gładź z malowaniem na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 09.01.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ile może kosztować szpachlowanie ścian? Ściany sobie są, mają ze sto lat. Przed ostatnim malowaniem solidnie je zagruntowałem, ale teraz chciałbym je mieć gładkie - ile to może kosztować? 25 za m2 to chyba troche duzo, co? sad ripper Za gładzenie 15 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 14.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Bez materiału 20,zł, z mat 25zł , pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 14.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Przy robotach powyżej 400m2 stawka promocyjna 40zł/m2 sama robocizna a 50zł/m2 z materiałem! ...oczywiście za takie stawki szukam "jelenia" ...dla normalnych ludzi oczywiście normalne stawki około 17zł/m2 - przy wiekszych metrażach upusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kal 24.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Ile może kosztować szpachlowanie ścian? Ściany sobie są, mają ze sto lat. Przed ostatnim malowaniem solidnie je zagruntowałem, ale teraz chciałbym je mieć gładkie - ile to może kosztować? 25 za m2 to chyba troche duzo, co? sad ripper Za te pieniądze można miec tynk gipsowy z mat.przy normie 1 cm gr. ceny netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mart 3210 02.02.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 10 -15 zł / m kw w zależności od stanu scian,czy to remont czy tez wygładzenie nowych tynków to uczciwe pieniądze dla wykonawcy jak i dla inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek31 02.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 mi się udało wynegocjować 8 zł za metr w Poznaniu ustalone mam że robią jeden pokój i jak mi się spodoba to robią resztę - a z dobrego polecenia więc liczę że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To jak z tym 'naciąganiem' gipsu na tynki maszynowe? Warto czy nie? P.R. Zalezy jakie tynki,cięzkie,lekkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 02.03.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 WItam, czy szpachlowanie scian - to jest to samo co kladzenie tynkow maszynowo (koncowy efekt)? Dlaczego czesc woli maszynowo a czesc szpachlowanie reczne (bo mysle ze o takim mowa co?) czy mozna szpachlowac jakims materialem czysto wapeinnym a nie gipsowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 02.03.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 WItam, czy szpachlowanie scian - to jest to samo co kladzenie tynkow maszynowo (koncowy efekt)? Dlaczego czesc woli maszynowo a czesc szpachlowanie reczne (bo mysle ze o takim mowa co?) czy mozna szpachlowac jakims materialem czysto wapeinnym a nie gipsowym? Szpaclowanie to nie tynkowanie!! Mozna nakładać gładzie natryskowo. Mozna szpachlowac gładziami wapiennymi,mozna je nakładac ręcznie i maszynowo. Wykończenie jest we wszystkich wariantach RĘCZNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 02.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ok w takim razie jak tynkowanie to nie szpachlowanie?czy szpachlowanie moze byc za tynkowanie? czy szpachlowanie jest tylko dla karton gipsow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 02.03.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ok w takim razie jak tynkowanie to nie szpachlowanie? czy szpachlowanie moze byc za tynkowanie? czy szpachlowanie jest tylko dla karton gipsow? ojeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 02.03.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 uroczy wpis - bardzo budujacy i wszystko wyjasniajacy- normlanie OJENY kompendium nie wiem to pytam - po to jest forum - chyba, ze w temacie wpiszcie tylko dla zaawansowanych- nie zadawac glupich pytan nie wiesz - nie odpowiadaj - czujesz sie zazenowany- przepraszam nie kazdy jest alfa i omega jak ty dla minie szpachlowanie - to to samo np co np: "cekolowanie" - efekt koncowy bedzie taki sam jak po polozeniu tynku gipsowego - nmaszynowo czyt ez recznie- (a jak na koncu zacieraja maszynami i trzymja je w dloniach- to to juz jest recznie?) wiec dla mnie laika - tynkowanie=szpachlownaie - przynjamniej dla mojego oka - a jak sie to jeszcze pomaluje skoro nie za bardzo masz checi na prostowanie mojej wiedzy to pomin takie wpisy - bo mnie to irytuje ciekawe czy mozesz np: wytlumaczyc jak bezkosztowo przeprowadzic operacje clir's czy tez przewalutowac osdsetki na jeny - ja moge i tu pasuje twoje ojeny i pokazuje ze ty tez czasami nie masz o czyms pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 02.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 (a jak na koncu zacieraja maszynami i trzymja je w dloniach- to to juz jest recznie?) ale cos tam trzymaja w łapach,he ciekawe czy mozesz np: wytlumaczyc jak bezkosztowo przeprowadzic operacje clir's czy tez przewalutowac osdsetki na jeny - ja moge i tu pasuje twoje ojeny i pokazuje ze ty tez czasami nie masz o czyms pojecia easy job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 02.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 easy job ojejku moze wreszcie cos jednak wniesiesz w ta dyskusje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 02.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ale jesli nie masz zamiaru wypowiadac sie na temat to daruj sobie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arok 03.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ile moze kosztowac polozenie tynków oraz gladzi gipsowych na sciany wraz z malowaniem wstepnym za 1 m2. Dom jest z lat piecdziesiatych, stary tynk zerwany, czerwona cegła... w calosci to okolo 250 m2 scian... Mazowieckie... Czy duzo lepsze jest polozenie plyt GK na sciany? Czy jest sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts