keram8 24.11.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 A ja mam pytanie troszke nietypowe.bo tu chyba nikt sam nie buduje domku.Chce sam polozyc Plyty GK na suficie i szukam urzadzenia ktore by mi w tym pomoglo.Pracowalem w Norwegii i tam byly specjalne windy do mocowania plyt samemu.Czy moze ktos z Was sie z tm spotkal?W wypozyczalniach nie maja.Dzieki za porady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 25.11.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Czy o coś takiego Ci chodzi ? http://www.eci.com.pl/oferta/platformy/podnosnik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 25.11.2007 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 tak wlasnie o taki podnosnik mi chodzi tylko czy taki mozna wypozyczyc w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 28.11.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Może u producenta się tego dowiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 29.11.2007 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 dzieki za podpowiedz. jutro zadzwonie do nich. moze cos poradza.pozdrawiam margierytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 01.12.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Keram8 może zamiast podnośnika poproś szwagra lub sąsiada . Wspólna praca , a potem wspólne piwko bardzo dobrze wpływają na stosunki międzyludzkie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts