boss1 24.11.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ja również jestem na etapie przyłaczy i mam pytanie co powinienem dalej zrobic?dostałem z energetyki umowe do podpisania na przyłącze ale nie mam jesszcze głownego kabla od skrzynki poza domem połżonego co dalej ktoś mi mówił że na ten kabel musi być osobny projekt wraz z mapka itd to samo odnośnie wody już sam gupieje od tych wszystkich pozwoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 24.11.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Nie wiem o jakim kablu głównym mówisz. Jeśli o tym od skrzynki do domu to trzeba sobie go było zaprojektować razem z dudynkiem to byś nie musiał sie teraz martwić i robić osobnego projektu. Jeśli ten gruby kabel to od linii elektroenergetycznej do skrzynki to jedyne co musisz zrobić to podpisać umowę, może wpłacić cześć kasy i cierpliwie czekać aż któregoś dnia się pojawi. Jakbyś nie chciał długo czekac a czasem czeka się i ze 2 lata to możesz wziąść na siebie zaprojektowanie przyłącza i zgłoszenie go w starostwie. Wtedy po kilku tygodniach jak bedziesz dobrze naciskał przyłącze będzie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts