Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak przeforsować remont???

elfka_00

Recommended Posts

Ty masz w planach dziecko, a mąż - listwy :D

więc co tu na niego narzekać??? :o

Nooo, do dziecka, to trzeba raczej dwojga, do listew wystarczy sam mąż. No, chyba, że długie te listwy i z listew zejdzie, że tak powiem, na prokreację.

Mój mąż jest lepszy: mieszkamy juz prawie 2 lata w niepomalowanym domu. Tylko kuchnia ma kolorek.

I co? Wczoraj mąż mówi, że w grudniu i styczniu ma trochę mniej pracy, więc może pomalujemy? Ja na to: nieeee, nie ma czasu, nie ma pieniędzy, nie ma koncepcji... :wink:

Normalnie jak z dzieckiem :) - zaczął mnie przekonywać, ze akurat czas może będzie... Nie mogę się zbyt długo opierać, żeby nie zrezygnował :)

Daj mu to odczuć.

Jak będzie chciał obiad, to też powiedz "A tam, kiedyś się zrobi". I bądż konsekwentna. Pranie też można "kiedyś tam zrobić". I tak dalej.

Aż ustąpi i zrobi. :D

Wspolczuje Twojemu facetowi ,oile go masz :D

Nie mam. :p Jestem zgorzkniałą starą babą, która zaspokaja na forum swoją chorą potrzebę dominacji i dokopania drugim. Żaden facet by się przy mnie nawet nie zatrzymał, a co dopiero utrzymał. :p 8)

PS. Zdemaskowałeś mnie. Tak naprawdę jestem 70-letnią dziewicą. :( :evil:

Daj mu to odczuć.

Jak będzie chciał obiad, to też powiedz "A tam, kiedyś się zrobi". I bądż konsekwentna. Pranie też można "kiedyś tam zrobić". I tak dalej.

Aż ustąpi i zrobi. :D

Wspolczuje Twojemu facetowi ,oile go masz :D

Nie mam. :p Jestem zgorzkniałą starą babą, która zaspokaja na forum swoją chorą potrzebę dominacji i dokopania drugim. Żaden facet by się przy mnie nawet nie zatrzymał, a co dopiero utrzymał. :p 8)

PS. Zdemaskowałeś mnie. Tak naprawdę jestem 70-letnią dziewicą. :( :evil:

Przecież dziewictwo to ci juz rdza zżarła i się wysypała :oops: :D :D :oops: