waldibmw 29.11.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Daj mu to odczuć. Jak będzie chciał obiad, to też powiedz "A tam, kiedyś się zrobi". I bądż konsekwentna. Pranie też można "kiedyś tam zrobić". I tak dalej. Aż ustąpi i zrobi. NIC nienapisalas o zablokowaniu sexu !! tez mozna ,tylko istnieje niebezpieczenstwo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.11.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jakie? , że wybuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jakie? , że wybuchnie? przestanie wieczorami przychodzić do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.11.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jakie? , że wybuchnie? przestanie wieczorami przychodzić do domu Ja też mogę przestac przychodzic Tylko, kto wtedy bedzie karmił psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.11.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ty masz w planach dziecko, a mąż - listwy więc co tu na niego narzekać??? Nooo, do dziecka, to trzeba raczej dwojga, do listew wystarczy sam mąż. No, chyba, że długie te listwy i z listew zejdzie, że tak powiem, na prokreację. Mój mąż jest lepszy: mieszkamy juz prawie 2 lata w niepomalowanym domu. Tylko kuchnia ma kolorek. I co? Wczoraj mąż mówi, że w grudniu i styczniu ma trochę mniej pracy, więc może pomalujemy? Ja na to: nieeee, nie ma czasu, nie ma pieniędzy, nie ma koncepcji... Normalnie jak z dzieckiem - zaczął mnie przekonywać, ze akurat czas może będzie... Nie mogę się zbyt długo opierać, żeby nie zrezygnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Daj mu to odczuć. Jak będzie chciał obiad, to też powiedz "A tam, kiedyś się zrobi". I bądż konsekwentna. Pranie też można "kiedyś tam zrobić". I tak dalej. Aż ustąpi i zrobi. Wspolczuje Twojemu facetowi ,oile go masz Nie mam. Jestem zgorzkniałą starą babą, która zaspokaja na forum swoją chorą potrzebę dominacji i dokopania drugim. Żaden facet by się przy mnie nawet nie zatrzymał, a co dopiero utrzymał. PS. Zdemaskowałeś mnie. Tak naprawdę jestem 70-letnią dziewicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Daj mu to odczuć. Jak będzie chciał obiad, to też powiedz "A tam, kiedyś się zrobi". I bądż konsekwentna. Pranie też można "kiedyś tam zrobić". I tak dalej. Aż ustąpi i zrobi. Wspolczuje Twojemu facetowi ,oile go masz Nie mam. Jestem zgorzkniałą starą babą, która zaspokaja na forum swoją chorą potrzebę dominacji i dokopania drugim. Żaden facet by się przy mnie nawet nie zatrzymał, a co dopiero utrzymał. PS. Zdemaskowałeś mnie. Tak naprawdę jestem 70-letnią dziewicą. Przecież dziewictwo to ci juz rdza zżarła i się wysypała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Retro, musiałeś odkryć wszystkie moje sekrety? Za to nie powiem Ci, co schowałam za palmą w korytarzu! I nie podzielę się z Tobą, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts