rogul83 25.11.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam Wszystkich jestem studentką Politechniki Wrocławskiej i zbieram informacje do swojej pracy magisterskiej. Pod poniższym linkiem http://webankieta.pl/ankieta/w1hpohfp83be znajduje się ankieta internetowa i informacje z niej uzyskane pomogą mi opracować koncepcję domu jednorodzinnego. Ankieta jest dobrowolna i ma charakter anonimowy. Proszę uprzejmie o pomoc i mam nadzieję, że nie naruszam w ten sposób regulaminu forum. Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety i za poświęcony czas Z poważaniem, Barbara Śnieżek PS. W ramach rewanżu obiecuję zamieścić wyniki ankiety na forum, myślę, że zaciekawią Was one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 25.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 jestem tez studentka piszaca mgr, co prawda dopdiero 1 rozdzial ale niedlugo czeka mnie tez robienie takiej ankiety, wiec z mila chcecia pomoglam:) ehhe i studiuje takze nieruchomości a jaki masz temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul83 25.11.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 dziękuje za pomoc jak tylko będę mogła to również pomogę!! moj temat to koncepcja domku jednorodzinnego dla średnio zamożnej rodziny. życzę powodzenia w dalszym pisaniu pracy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 25.11.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 tama t bardzo fajny i przyjemny no i na czzasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 25.11.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.11.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Zrobione 2 male uwagi : - brak opcji "dom podpiwniczony" - nie wiem czy celowo pominieta ta opcja ? (czy ew. do uzupelnienia w ost. punkcie ) - taka mysl -> w ostatnim punkcie "preferencje" warto by moze podsunac wypelniajacym te ankiete jak najwiecej tych preferencji np> otwarta/zamknieta kuchnia Duży salon / wieksze pom gospodarcze kosztem salonu oddzielna jadalnia/ jadalnia w salonie garaż w bryle z bezp. przejsciem do domu / bez bezp przejscia/garaz oddzielny/wiata/ brak garazu wyraznie oddzielona czesc prywatna od publiczne/ dom "otwarty" sypialnia z oddzielna lazienka i garderoba tzw. "master room"/ jedna wspolna łazienka dla wszystkich odzielne pom gospodarcze typu pralnia salon kapielowy + inne itp. im wiecej podsuniemy opcji tym wieksza precyzja ankiety bo czesto nie wpada od razu do glowy - oczywiscie tez duze miejsce na rozpisanie sie jakie inne - nieuwzglednione przez nas- preferencje sa wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul83 26.11.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 dziękuje pięknie za trafne uwagi wezmę je pod uwagę Z poważaniem Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts