Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ANKIETA - KONCEPCJA DOMU JEDNORODZINNEGO

Recommended Posts

Witam Wszystkich :D

jestem studentką Politechniki Wrocławskiej i zbieram informacje do swojej pracy magisterskiej. Pod poniższym linkiem

http://webankieta.pl/ankieta/w1hpohfp83be

znajduje się ankieta internetowa i informacje z niej uzyskane pomogą mi opracować koncepcję domu jednorodzinnego.

Ankieta jest dobrowolna i ma charakter anonimowy.

Proszę uprzejmie o pomoc i mam nadzieję, że nie naruszam w ten sposób regulaminu forum.

Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety i za poświęcony czas :D

Z poważaniem,

Barbara Śnieżek

PS. W ramach rewanżu obiecuję zamieścić wyniki ankiety na forum, myślę, że zaciekawią Was one :D

Zrobione :)

2 male uwagi :

- brak opcji "dom podpiwniczony" - nie wiem czy celowo pominieta ta opcja ?:) (czy ew. do uzupelnienia w ost. punkcie :))

- taka mysl -> w ostatnim punkcie "preferencje" warto by moze podsunac wypelniajacym te ankiete jak najwiecej tych preferencji np>

otwarta/zamknieta kuchnia

Duży salon / wieksze pom gospodarcze kosztem salonu

oddzielna jadalnia/ jadalnia w salonie

garaż w bryle z bezp. przejsciem do domu / bez bezp przejscia/garaz oddzielny/wiata/ brak garazu

wyraznie oddzielona czesc prywatna od publiczne/ dom "otwarty"

sypialnia z oddzielna lazienka i garderoba tzw. "master room"/ jedna wspolna łazienka dla wszystkich

odzielne pom gospodarcze typu pralnia

salon kapielowy

+ inne :)

itp.

im wiecej podsuniemy opcji tym wieksza precyzja ankiety bo czesto nie wpada od razu do glowy - oczywiscie tez duze miejsce na rozpisanie sie jakie inne - nieuwzglednione przez nas- preferencje sa wazne :)