mark0 18.10.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 pewnie skończę za miesiąc, więc nie omieszkam się pochwalić. Chyba zapomniałes się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 19.10.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Luna_tyk mozesz napisac, lukwery kladles na plytki czy tez zostawialem miejsce aby je wlozyc pomiedzy plytki? w przyszlym tygodniu beda robic mi lazienke i chcialbym sprawdzic fachowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.10.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Fajnym rozwiązaniem jest stawianie kabiny prysznicowej z tafli szkła które nie paruje. Pozwala na dowolność kształtownia formy kabiny i pozwala na dużą oszczędność powierzchni. Jak to się robi? U mnie w łazience ściany z bala drewnianego, zatem to rozwiązanie mogłoby mi rozwiązać problem w małej łazience na dole. Proszę o więcej szczegółów na ten temat , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luna_tyk 19.10.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Paj^, wpierw postawiłem ścianki z luksferów (na wylewce). Z rozliczenia wysokosci pomieszczenia wyszedł mi niewielki cokolik pod luksferami, tak, abym pustakami szklanymi mógł dojechać do sufitu. Mam więc też pod drzwiami szklanymi do kabiny niewielki próg/cokolik (ca 7 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zepp 19.10.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 rowniez jestem za kabina murowana ktora mozna wykonac na tysiace sposobów np. z ogrzewana podłoga - wystarczy mata elektryczna. pomyslcie- zimna lazienka rano, a tu ciepła podloga. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts