beti555 25.11.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Pomóżcie mi wybrać blat do tych mebli. Kolor mebli to mahoń. Podłoga bedzie jasna, taki trawertn beżowy z lekko pomarańczowymi mazajami. http://www.alpo.pl/oferta/dekory/l077qz.jpg[/img][/img] Blaty: http://www.alpo.pl/oferta/dekory/l077qz.jpg http://www.alpo.pl/oferta/dekory/l079qz.jpg http://www.alpo.pl/oferta/dekory/l469gf.jpg http://www.alpo.pl/oferta/dekory/l486gf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Dla mnie 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 25.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Dla mnie 2. Według mnie także 2 z góry. Ale powinnaś jeszcze przesłać zdjęcie płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.11.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 3 zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.11.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 żaden za pstrokate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.11.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 żaden za pstrokate hehehe, Rezi, Ty u siebie masz taki luksus o jakim ja niestety mogę tylko pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.11.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Szczerze mówiac ja bym wybrała jakiś jaśniejszy -prawie biały w zasadzie. taki jak jest na foto mebli. Ta reszta jakaś za "żółta" dla mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Dla mnie 2 bo najbardziej pasuje do mahon, ale tez zalezy jakie sa plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.11.2007 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Dziękuję Wam za podpowiedzi Niestety nie mam zrobionej fotki kafli a w necie brak Blat napewno musi być lekko "pomazany" gdyż w poprzednich meblach miałam jednolity i nie sprawdził sie za bardzo... Bardzo jasnego, wręcz białego teżnie chcę, wole dopasować go do koloru kafli na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 26.11.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witaj, ja bym dała coś innego tzn, szary. Trochę kontrastu do odcieni beżu i machoniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.11.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Też jestem za jakimś szarym kolorkiem. Ta "2" jest za różowa (może tylko u mnie w monitorze?) i mocno wątpię, czy z czerwono-brązowym mahoniem będzie to dobrze wyglądało Ewentualnie w kolorze płytek podłogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 26.11.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Moim zdaniem tylko nr 2 pasuje do mahoniu. Mam mahoniowe meble w salonie i wiem z doświadczenia, że do mahoniu pasują tylko chłodne kolory, w żadnym razie nie pomarańczowy! Piszesz, że na podłodze będą pomarańczowe smugi, o ile nie kupiłaś jeszcze tych płytek to może powinnaś przemyśleć ten wybór. Najlepiej wyglądałby do tych mebli blat biały "pomaziany"na szaro, ale podłoga wówczas też najlepiej jaśniutko popielata. Ja mam do moich mebli jaśniutko szary wypoczynek skórzany i wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.11.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 No właśnie, zimne kolory do mahoniu - a ja tę dwójkę widzę taki cieplutki różowawy kolorek - tylko ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.11.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 No właśnie, zimne kolory do mahoniu - a ja tę dwójkę widzę taki cieplutki różowawy kolorek - tylko ja ? Nie, on tak na monitorze wygląda. Troszke inaczej niż w rzeczywistosci, bo tu rzeczywiscie ma coś z różem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 No właśnie, zimne kolory do mahoniu - a ja tę dwójkę widzę taki cieplutki różowawy kolorek - tylko ja ? Nie, on tak na monitorze wygląda. Troszke inaczej niż w rzeczywistosci, bo tu rzeczywiscie ma coś z różem A, to w porządku, to może może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 26.11.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Jeżeli Ja miałabym wybierać z tych tutaj zamieszczonych to wyłącznie nr 1 (pierwszy od góry). Pozostałe są za różowe lub za pomarańczowe a poza tym ich faktura mi się nie podoba - nie cierpię takich marmurków. Jeżeli miałabym inny wybór to wybrałabym coś zimnego w tonacji, mam na myśli blat o rysunku jakby ziarenek piasku, gdzie dominuje biel z domieszką szarego i/lub beżu. Szary blat (ale jasny) też będzie się ładnie komponował. Życzę udanego wyboru! Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts