Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobra ekipa do wykonczenia mieszkania

Recommended Posts

Dobrze, ciepło!

DC - Default City (domyślne miasto dla nie znajacych angielskiego). Czyli Warszawa. To raczej negatywne określenie, którego autorstwa jest grupa pl.misc.budowanie.

Choć sam jestem z Warszawy wkurza mnie jak moi współmieszkańcy tego skadinąd pieknego miasta uważają, że wszyscy mieszkają tam gdzie oni. Stąd ta ironia.

No więc Redik: gdzie Ci potrzebna ta ekipa? Bo jak w DC to ci cos podrzucę!

Michał

Czekałam kiedy ktoś to powie - wiesz Ketiso - chodzi mi to po głowie od momentu założenia tego wątku :grin: Wciąż odnoszę wrażenie gdy czytam tytuł, że chodzi o "wykończenie" mieszkania i za każdym razem śmiać mi się chce. Z całym szcunkiem dla autora - po prostu gra słów jest świetna

Agnicha

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Agnicha1704 dnia 2002-03-14 08:07 ]

Agnicha 1704.

krępowałaś się Agnicha czy coś innego. ja tam lubię takie wesołości i piszę od razu. swoją drogą jest dużo takich niejasności słownych np ktoś dzwoni i mówi że chciałby coś zareklamować (zawsze też mnie to śmieszy jak nie wiem co), bo nie wiadomo czy mu chodzi o wady towaru czy o marketing(tak nawiasem mówiąc to wiadomo).

Hej!

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 years później...
  • 2 weeks później...

Ja także poszukuję dobre, sprawdzonej ekipy.

Wawa, Bemowo.

Ekipa może być przyjezdna i mieszkać w mieszkanku w trakcie remontu. Do zrobienia:

- podłogi: deska + terakota,

- łazienka, ubikacja (glazura, terakota, biały montaż, murowany brodzik)

- wyburzenie ścianki i postawienie krótkiej ścianki z luksfera,

- zabudowa kartonowo - gipsowa; kredens + podwieszenie w kuchni do okapu

- malowanie

- lekkie zmiany w elektryce, głównie wynikające z operacji wyburzenia wcześniej wspomnianej ścianki.

Namiary najlepiej na priva