aro3003 20.12.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Okazyjnie, stare kafle w planach na kominek!!! 30 dzień wniosku o pozwolenie na budowę teraz są w piwnicy, a jeden w blokowym salonie jako memento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 20.12.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 My dopiero na wiosnę zaczniemy się budować a ja w minione wakacje (czyli kiedy jeszcze nawet nie mieliśmy pozwolenia na budowę) zakupiłam komplet obiadowo-kawowy na 12 osób. Okazyjna cena była Teraz leży i czeka na pierwsze użycie na strychu u rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 21.12.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Cztery lata temu kupiłam lampę, miaął zostac zawieszona w miszkaniu po remoncie. Wisi ale już w domu, idealnie pasuje w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 21.12.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 kupiłam baterie,umywalke,kibelek na Allegro.Trzymam to w pracy,bo nie mam gdzie może wkrótce doczekają się własciwego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 21.12.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Sypialnia i kuchnia. Spanie i jedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 26.12.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Zanim uzyskaliśmy pozwolenie - stół i sześć krzeseł Swarzędz . Zagracał małą kawalerkę ale był do nowego domu . Wprowadzając się do domu kupiliśmy sypialnię Swarzędza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 28.12.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Maczetę! Straszne chaszcze na działce były. No i krzesła... Teraz zajmują miejsce, ale w nowym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 07.01.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 co było pierwsze to nie wiem, ale ponieważ pod koniec budowy spodziewam się totalnego kryzysu finansowego, zakupiłam już parę drobiazgów dekracyjnych - cermiczne puszki do kuchni, krzesełko barowe (gdyż upatrzone miała a było w promocji 50%), dzban łazienkowy, zegar kominkowy..... hmm, mój dom na razie w stanie sur. zam, a ja już zaczęłam go zagracać.. No ale spróbuję się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deep 08.01.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Zaraz po zrobieniu wylewek kupiłem całkiem ładny marmur do łazienki za przystępną cenę. Ściany Następnym razem przy planowaniu budżetu pokieruję się innymi założeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 20.01.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Pierwsz co będzie kupione do domu to pies rasy GOLDEN RETRIVER. Cały dom i ogród będzie do jego dyspozycli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.01.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kupiłam drzwi wejściowe. Jeszcze wtedy nie miałam działki. A o budowie tylko marzyłam. Mąż miał dziwną minę, jak je kupowałam. "drzwi do lasu". kupiłam je niby do mieszkania ale były "na zewnątrz" i zanim je zamontowaliśmy okazało się, że budujemy. zostały do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 07.02.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Pierwszą rzeczą o której pomyśleliśmy, że będzie do nowego domu to były sztućce, które dostaliśmy w prezencie ślubnym i leżą jeszcze w szafie w mieszkaniu zapakowane , a rzeczą, którą kupiliśmy były poduszki na nową kanapę, którą dopiero kupimy jak się będziemy wprowadzać za kilka miesięcy, teraz nie ma wyjścia musi być brązowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 15.02.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dom (z bala) stawiają nam w poniedziałek 18 lutego, czekalismy na niego rok ale jak tylko podjęliśmy decyzję o budowie tego domku to zaraz z marszu( rok temu) zakupiliśmy KOMINEK Sama nie wiem czemu, może to tęsknota za ogniem, ciepłem i szczęściem we własnym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.02.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Zanim dostaliśmy Pozwolenie na Budowę - szpadel Gdy już dostaliśmy PnB firanki do sypialni, a niedługo po nich zakupiłam 2 lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 16.02.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 siekiera w prezencie gwiazdkowym dla przyszłego pana domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koba1507 17.02.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Kupiliśmy komplet garnków i patelni, zestaw noży kuchennych i elegancki otwieracz do wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlasta 02.03.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 bylismy wtedy para, nawet nie narzeczenstwem - podczas wspolnej wycieczki do Wielkiego Kanionu kupilismy plytke dekoracyjna do lazienki/kuchni - na znak naszej jednosci i checi bycia razem. teraz juz jako malzenstwo przymierzamy sie do wykanczania wnetrz w naszym wielkim jak kanion domu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.03.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Okazyjnie piec gazowy z zasobnikiem i całym oprzyrządowaniem. Dom był wtedy w stanie surowym otwartym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.03.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 duza kabina z hydromasazem i inoxowe relingi nadokienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 11.03.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dom był w stanie surowym, kiedy wylicytowaliśmy na Allegro wannę narożną w bardzo atrakcyjnej cenie. Potem kupiłam dekory na ściany i dodatki mające w przyszłości nadać charakter salonowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts