jack_2000 25.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Proszę o pomoc Drogich forumowiczów. Jestem od wczoraj (mam nadzieję szczęśliwym) użytkownikiem pompy ciepła EKONTECH. Chciałbym sprawdzic czy działa prawidłowo, dlatego prosze podajcie ustawienia i odczyty w swoich pompach. Chodzi mi o następujace parametry: Temperatura zewnętrzna = Temperatura wewnętrzna = Temperatura podłogi = Temperatura wejściowa dolnego źródła = Różnica temperatury pomiedzy wejściem i wyjściem dolnego źródła = Temperatura wody wychodząca z pompy = Temperatura zadana na podłogę = Wierze że ktoś poda mi swoje parametry. Z GÓRY DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack_2000 25.11.2007 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 UŻYTKOWNICY POMP CIEPŁA POMÓŻCUE PROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack_2000 27.11.2007 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 bardzo proszę o pomoc wprzedmitowej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack_2000 27.11.2007 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 to chociaż napiszcie na jaką temperaturę ustawiacie wodę i o ile podbijacie na nocnej taryfie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 28.11.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kto ci to sprzedał i zainstalował? nie poustawiał ci temperatur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts