retrofood 05.12.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A propo ex, znajoma zrobiła to po rozwodzie wyprowadzając się aby wiedział co traci ( w nocy nie wiedział że rano ona się wyprowadza, myślał że to początek nowego jutra) - Panowie zostawię to bez komentarzy Ja jednak skomentuję. Musiała długo biedaka trzymać na dystans, skoro po rozwodzie zdecydowała się byłemu przypomnieć co stracił! Mam bardzo podobne wrażenia W dodatku podparte autentykiem. Dalsza kuzynka pochwaliła się ostatnio, że jej córka właśnie postanowiła pokojowo rozejść się z mężem. oczywiście ich małżeńswo było od dawna formalnością, bo ona za granicą, on w Polsce, dzieci nie mają. No i gdy córka przyjechała na kilka dni do mamy, to zadzwoniła po męża, on przyjechał, no i dogadali się co do rozwodu bez orzekania o winie. Oczywiście, przez okres jej pobytu normalnie spali razem. Co robili, to nie wiem, ale... on tylko jeździł do pracy, po pracy wracał i we dwoje w pokoju omawiali se wszelkie sprawy rozwodowe do rana.Kuzynka mówiła, że przy śniadaniu nawet się całowali... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/91715-seks-z-eks/page/2/#findComment-2165716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A propo ex, znajoma zrobiła to po rozwodzie wyprowadzając się aby wiedział co traci ( w nocy nie wiedział że rano ona się wyprowadza, myślał że to początek nowego jutra) - Panowie zostawię to bez komentarzy Ja jednak skomentuję. Musiała długo biedaka trzymać na dystans, skoro po rozwodzie zdecydowała się byłemu przypomnieć co stracił! Mam bardzo podobne wrażenia W dodatku podparte autentykiem. Dalsza kuzynka pochwaliła się ostatnio, że jej córka właśnie postanowiła pokojowo rozejść się z mężem. oczywiście ich małżeńswo było od dawna formalnością, bo ona za granicą, on w Polsce, dzieci nie mają. No i gdy córka przyjechała na kilka dni do mamy, to zadzwoniła po męża, on przyjechał, no i dogadali się co do rozwodu bez orzekania o winie. Oczywiście, przez okres jej pobytu normalnie spali razem. Co robili, to nie wiem, ale... on tylko jeździł do pracy, po pracy wracał i we dwoje w pokoju omawiali se wszelkie sprawy rozwodowe do rana.Kuzynka mówiła, że przy śniadaniu nawet się całowali... rozdzielili zycie od potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/91715-seks-z-eks/page/2/#findComment-2165748 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 06.12.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Zawiłe są poczynania ludzi . Ale każdy sam sobie go układa, i jak komuś coś odpowiada to już tylko ich sprawa . Co najwyżej możemy sobie pogadać ale nie oceniajmy, w końcu niewiadomo jak sami byśmy postąpili będąc na ich miejscu z ich wiedzą, doświadczeniem itd z dewizą "NIGDY NIE MÓW NIGDY" Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/91715-seks-z-eks/page/2/#findComment-2168268 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts