monikarybcia 26.05.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam! Jestem w trakcie zakupu działki budowlanej. Działka, ze względu na pewne formalności będzie moją własnością dopiero za miesiąc. Chciałabym rozpocząć budowę jeszcze w tym roku - wylać fundamenty i podciągnąć na działkę prąd i nie wiem czy zdążę. Poza tym nie bardzo wiem od czego zacząć i w związku z tym bardzo proszą o podpowiedź. Czy jest taka możliwość aby dokonać niektórych formalności zanim stanę się właścicielka działki? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 12.06.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 monika wg mej najlepszej wiedzy to jedynie warunki zabudowy bo do warunków przyłącza wody i prądu potrzebujesz akt własności działki, możesz też już wybierać projekt ale lepiej poczekać na warunki, wydanie ich zajmuje ok miesiąc więc akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosenrot1987 16.08.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam, teściu nam przepisuje działke, wiec i tak to jeszcze pewnie potrwa, ale mam pytanie czy ktoś orientuje się z województwa małopolskiego ile wynoszą wszelkie koszty z pozwoleniem na budowe? z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts