Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pisałam na ten temat we "wnętrzach", ale ze względu na to, że pilnie potrzebuję rady pozwoliłam sobie napisać tez w "doświadczeniach". Czy ktoś z Was ma pomysł w jaki sposób i czym połączyć płytkę z wykładzią dywanową?
https://forum.murator.pl/topic/91734-listwa-%C5%82%C4%85cz%C4%85ca-p%C5%82ytk%C4%99-z-wyk%C5%82adzin%C4%85/

a jakie inne możliwości poza takimi listwami? Mąż nie jest za bardzo zadowolony z takiego pomysłu i chce wstawić cos na zasadzie progów z kamienia jakim będzie obudowany kominek...
... Mąż nie jest za bardzo zadowolony z takiego pomysłu i chce wstawić cos na zasadzie progów z kamienia jakim będzie obudowany kominek...

więc niech wstawi - ostatecznie ktos musi w domu rządzic ... :-?

chce wstawić cos na zasadzie progów z kamienia jakim będzie obudowany kominek...

No to właśnie pojawią Wam się progi.

Pomijając, że ciężko je sprzątać to jak widzę małe dziecię macie - będzie miało o co się przewracać. Kamień będzie cieńki, łatwo go uszkodzić.

a dlaczego akurat on :D :wink:

...

bo jest silniejszy !

daj spokój z szukaniem - męza trzeba jakos usatysfakcjonowac, niech ma wrażenie ze to on rządzi ...

:wink:

O nie :D Agnieszko, zgodzisz się na coś co będzie się denerwowało i .........

lepiej inaczej się wspólnie satysfakcjonować 8)

Brzoza, ja nie robię nic przeciwko mężowi :D

Po prostu ustaliliśmy wczoraj, że spytam na forum jak z tego wybrnąć, bo nie mamy pojęcia co zrobić.

Tak jak Cypek, obawiam się, że mała będzie się tam przewracać.

Brzoza, ja nie robię nic przeciwko mężowi :D

Po prostu ustaliliśmy wczoraj, że spytam na forum jak z tego wybrnąć, bo nie mamy pojęcia co zrobić.

Agnieszkakusi - jesli nie chcesz utykac na progu i rodzina

dotnij wykładzinę na styk z płytkami i przyklej

i finito :wink:

dotnij wykładzinę na styk z płytkami i przyklej

i finito :wink:

Wlasnie tak . I nic sie nie postrzepi . Mozna tez najechac leciutko plytkami na wykladzine . Ale sama tego raczej nie zrobisz . Zakladam ze podloze to beton , bo przy OSB robi sie to inaczej .