Jose33 26.11.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Zbliża sie nasz koniec http://wiadomosci.onet.pl/1647456,16,item.html Dziewczęta cieszycie sie z tego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.11.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 no pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.11.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 "Seksmisja" dotarła do Wielkiej Brytanii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.11.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Dziewczyny, nie martwcie się, jeszcze ze 125 tys. lat mozna se poużywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 26.11.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ja tam sie nie cieszę - nie mam nic przeciwko Waszemu istnieniu - jesteście zródłem tylu przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ja też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ja tam sie nie cieszę - nie mam nic przeciwko Waszemu istnieniu - jesteście zródłem tylu przyjemności... To , że wynosimy śmieci,? to chyba nie jest przyjemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.11.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ja tam sie nie cieszę - nie mam nic przeciwko Waszemu istnieniu - jesteście zródłem tylu przyjemności... To , że wynosimy śmieci,? to chyba nie jest przyjemne? Ależ jest! I to duża! no, chyba, że wynoszą same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 26.11.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Niektórzy to nawet powinni wyginać, wszyscy pedofile , gangsterzy mafiozi ,i inne degeneraty Innym mężczyznom nie pozwolimy wyginać no co wy , z kim będziemy wieczorki spędzać , nie uśmiecha mi się same towarzystwo damskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.11.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Przeciez nie o samo towarzystwo chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 26.11.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Zrozumiałam artykuł W rezultacie za 125 tys. lat chromosom Y zostanie tylko wspomnieniem - czytamy w "Dzienniku". Kto wie czy za tyle milionów lat będzie istniał jeszcze człowiek, A towarzystwo zawsze się przyda i damski i męskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 26.11.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ja tam sie nie cieszę - nie mam nic przeciwko Waszemu istnieniu - jesteście zródłem tylu przyjemności... To , że wynosimy śmieci,? to chyba nie jest przyjemne? to tez może byc przyjemne - wszystko zalezy od WAS...jak to zrobicie: w jakim stylu... no i Naszej wyobrażni i otwartości na nowości i odrobiny dobrej woli... damy na to- taki przyjemny widok: stukpuk w roli mojego sąsiada - z koszem na śmieci...w fartuszku kuchennym...a pod spodem nic...why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.11.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A ja po seksmisji powtórżę :0 Jutro znów wam uciekniemy ..... Jeszcze przez 125 000 lat możecie se używać ze mna ile potrzeba (oczywiści paniom skladam tą propozycje ) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ja tam sie nie cieszę - nie mam nic przeciwko Waszemu istnieniu - jesteście zródłem tylu przyjemności... To , że wynosimy śmieci,? to chyba nie jest przyjemne? to tez może byc przyjemne - wszystko zalezy od WAS...jak to zrobicie: w jakim stylu... no i Naszej wyobrażni i otwartości na nowości i odrobiny dobrej woli... damy na to- taki przyjemny widok: stukpuk w roli mojego sąsiada - z koszem na śmieci...w fartuszku kuchennym...a pod spodem nic...why not? Ładny tutaj mamy przykład Może być, ale tylko w sezonie letnim (preferowane miesiące -lipiec, sierpień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A może oni nie giną tylko ewoluują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.11.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A może oni nie giną tylko ewoluują? Znaczy się, to by dowodziło, ze kobiety to wyższe stadium ewolucji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 28.11.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Z dziejów naszej planety wiemy, że potrafią przetrwać tylko osobniki bezwzględne, umiejące się przystosować do nowych warunków, potrafiące zadbać o zachowanie gatunku. Tak chcą być postrzegane dzisiejsze kobiety? Odnośnie zachowania gatunku: ten, kto [a może raczej TA, która..] założy sieć Banków Nasienia pozostawi w tyle nawet samego Billa Gatesa.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.11.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A może oni nie giną tylko ewoluują? Znaczy się, to by dowodziło, ze kobiety to wyższe stadium ewolucji... pierdu pierdu .... - i tak wam uciekniemy sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A może oni nie giną tylko ewoluują? Znaczy się, to by dowodziło, ze kobiety to wyższe stadium ewolucji... pierdu pierdu .... - i tak wam uciekniemy sebo8877 Byle nie za daleko z tym uciekaniem A jeśli bym miała wybierać to zdecydowanie nie Gatesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.11.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A może oni nie giną tylko ewoluują? Znaczy się, to by dowodziło, ze kobiety to wyższe stadium ewolucji... pierdu pierdu .... - i tak wam uciekniemy sebo8877 Byle nie za daleko z tym uciekaniem A jeśli bym miała wybierać to zdecydowanie nie Gatesa Przed ucieczką Ci szepnę gdzie sie schowałem Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts