Dagmara Sadowska 26.11.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Czy ktoś buduje dom wg. tego projektu? A może ktoś już go zbudował? Wydaje się bardzo praktyczny i tani w budowie, jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 14.12.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 My budowaliśmy Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagmara Sadowska 17.12.2007 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No i zbudowaliście? Jesteście zadowoleni z efektu, czy raczej wybralibyście inny projekt? Napisz coś więcej proszę, bo nie wiem dlaczego nie mogłam do tej pory znaleźć nikogo, kto by budował wg. tego projektu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 17.12.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Wybudowaliśmy Znaczy jesteśmy na etapie wylewek. Moje uwagi co do projektu: negatywne - garaz na jeden samochód - teraz wolałbym na dwa - za mała kotłownia - komin przesunałbym do gabinetu, zabiera miejsce w i tak niedużym salonie - zrobiłbym podciąg pomiędzy salonem a gabinetem, żeby można w przyszłości wywalic ścianę - malutki wiatrołap - bez sensu jest drewniany strop nad garażem pozytywne - dom tani w budowie - mała powierzchnia zabudowy - przy niewielkim metrażu całkiem dobry rozkład Ogólnie polecam, dom OK. Chociaż teraz zastanawiałbym się nad projektem 130 (d130 czy jakoś tak). Jeśli masz ochotę, to zapraszamy. Sami zobaczycie jak to wszystko wygląda. Aha, uwaga co do projektu. Dostaliśmy 4 kopie, dość słabe. Czasem był kłopot z rozczytaniem wymiarów. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagmara Sadowska 18.12.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Bardzo dziękuję za uwagi, nam też ten domek wydaje się tani w budowie a jednocześnie funkcjonalny. My planujemy raczej w pokoju na dole zrobić sypialnię, a górę oddać dzieciom. W pokoju nad garażem chcemy zrobić duży pokój gościnny w połączeniu z gabinetem. Dzięki za zaproszenie, chętnie zobaczymy. Mieszkamy w Łodzi i czasem bywamy w okolicach Warszawy, więc może się wybierzemy. to mój e-mail : [email protected] ,Jeśli byłbyś tak uprzejmy i podał mi adres waszego domku, albo jakiś kontakt do siebie to prześlij go na mój e-mail.a ha, chciałam jeszcze zapytać jakie planujecie ogrzewanie. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 18.12.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Hej,ogrzwanie gazowe. Juz mamy przyłącze. Namiary wysłałem na pw, bo na maila trochę mi niewygodnie. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts