Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszli z torbami

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Kolejna lista nagrodzonych została zrealizowana. Wysłaliśmy kubki, parasole i torby - za potwierdzeniem odbioru. Nie ma więc takiej możliwości, by osoba, której przyznano nagrodę i podała swój adres, upominku nie otrzymała. Przypominami jednocześnie, że zgodnie z regulaminem, torbę i parasol można dostać tylko raz.

Pozdrawiamy

A mnie to nawet PT Redakcja nie przyznała kubka za 500 postów. A powiadomiłem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Adres to mogę podać w każdej chwili, ale ponieważ PT Redakcja mieści się o rzut kamieniem od mojego mieszkania, to mogę odebrać osobiście nie narażając PT Redakcji na dodatkowe koszty.

Kolejna lista nagrodzonych została zrealizowana. Wysłaliśmy kubki, parasole i torby - za potwierdzeniem odbioru. Nie ma więc takiej możliwości, by osoba, której przyznano nagrodę i podała swój adres, upominku nie otrzymała. Przypominami jednocześnie, że zgodnie z regulaminem, torbę i parasol można dostać tylko raz.

Pozdrawiamy

Rozumiem,że nie mówimy o czasie przeszłym tylko o ostatnich nagrodach.Bo zaległości są.Z bardzo dawna wprawdzie więc może się przedawniło.:D

Poproszę o ciepłą torbę dla skunksa, bo jest mu zimno, a zima nadzchodzi. Prosił mnie o pomoc - jak się rozgrzać, ale moją radę prawdopodobnie odrzucił.

Wujek[/b]]

Kodeks Cywilny, art. 659-679, 680-692

Ustawa z dnia 21 czerwca 2001 roku o ochronie praw lokatorów, mieszkaniowym zasobie gminy i o zmianie Kodeksu cywilnego

wykorzystałem ...zacytowałem i ... grzeją :p!!!

a ciepła torba ... raz mi sie sniła - widziałem ja prawie na jawie ... ale to jednak był sen ...

tylko sen... nirwana ...fatamorgana..."Muratorowa torba niewidka "....

sku ...

Wydaje mi się, że wszystko dochodzi tylko po czasie. Skąd takie mniemanie? to proste...

Wygrałem torbę na wakacje i... dostałęm tylko już dawno po wakacjach.

Wygrałęm parasol i podejrzewam, że przyjdzie zimą lub wiosną jak już nie będzie padać i tak dalej.

Dobre w tym wszystkim jest to, że coś dochodzi...

Pozdrawiam wszystkich...