Wujek 10.08.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 Gratuluję wszysztkim nagrodzonym wyróżnionym i utytuowanym - mam na myśli Pchelka.Mam też prośbę do nagrodzonych. Napiszczie jak wygląda torba muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.08.2003 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Hej, też chciałabym wiedzieć jak ona wygląda wygrałam takową na początku wakacji i jeszcze jej nie oglądałam bo nie dotarła Redakcjo, pliiiiiiiizzzzzzzzzzzzz......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 11.08.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Ewuś ja też się dołączam.. też wygrałam i też nie wiem jak wygląda... A myślałam że bedę miała w co sie pakować na jeziora ale pewnie za rok to już będę miała w co Pozdrawiam Redakcję.... (i wcale się na was niegniewam za opóżnienia, w sumie wszyscy chca mieć wakacje.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.08.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Ja też torby jeszcze nie dostałem, ale ponieważ wróciełem z urlopu, to może do przyszłego roku Redakcja zdąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 03.09.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Zgadzam się z przedmówcą. Pytałam ostatnio redakcję o torbę - odpowiedzieli mi, że już wysłane. Ale nadal ani śladu. Ja już jadę niedługo na drugi urlop - pakuję się w starą walizkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 25.09.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 ja to bym chciał dostać chociaż kubek... nie dla mnie, dla mojej Agnieszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 REDAKCJO czekam na kubek i na torbę...... i czy dobrze mysle....w przyszłym roku zapakuję sie na wakacje???? adres został parokrotnie podawany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 13.10.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Czekam... na kubek i czekam na trobę.... czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 A ja nie czekam,bo wiem,że i tak nic z tego nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.10.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Kolejna lista nagrodzonych została zrealizowana. Wysłaliśmy kubki, parasole i torby - za potwierdzeniem odbioru. Nie ma więc takiej możliwości, by osoba, której przyznano nagrodę i podała swój adres, upominku nie otrzymała. Przypominami jednocześnie, że zgodnie z regulaminem, torbę i parasol można dostać tylko raz.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.10.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 A mnie to nawet PT Redakcja nie przyznała kubka za 500 postów. A powiadomiłem. Adres to mogę podać w każdej chwili, ale ponieważ PT Redakcja mieści się o rzut kamieniem od mojego mieszkania, to mogę odebrać osobiście nie narażając PT Redakcji na dodatkowe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 15.10.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Redakcjo, a czy torby dla "pożytecznych" tez zostały wysłane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Kolejna lista nagrodzonych została zrealizowana. Wysłaliśmy kubki, parasole i torby - za potwierdzeniem odbioru. Nie ma więc takiej możliwości, by osoba, której przyznano nagrodę i podała swój adres, upominku nie otrzymała. Przypominami jednocześnie, że zgodnie z regulaminem, torbę i parasol można dostać tylko raz. Pozdrawiamy Rozumiem,że nie mówimy o czasie przeszłym tylko o ostatnich nagrodach.Bo zaległości są.Z bardzo dawna wprawdzie więc może się przedawniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.10.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ja też nie dostałam jeszcze kubka a wysłałam adres Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 15.10.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 " Poszli z torbami...."Ostatnio słyszałam, że " jak już iść z torbami, to lepiej z cudzymi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 15.10.2003 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Poproszę o ciepłą torbę dla skunksa, bo jest mu zimno, a zima nadzchodzi. Prosił mnie o pomoc - jak się rozgrzać, ale moją radę prawdopodobnie odrzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 16.10.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Poproszę o ciepłą torbę dla skunksa, bo jest mu zimno, a zima nadzchodzi. Prosił mnie o pomoc - jak się rozgrzać, ale moją radę prawdopodobnie odrzucił. Wujek[/b]] Kodeks Cywilny, art. 659-679, 680-692 Ustawa z dnia 21 czerwca 2001 roku o ochronie praw lokatorów, mieszkaniowym zasobie gminy i o zmianie Kodeksu cywilnego wykorzystałem ...zacytowałem i ... grzeją !!! a ciepła torba ... raz mi sie sniła - widziałem ja prawie na jawie ... ale to jednak był sen ... tylko sen... nirwana ...fatamorgana..."Muratorowa torba niewidka ".... sku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.10.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Poproszę o ciepłą torbę dla skunksa, bo jest mu zimno, a zima nadchodzi. Tylko, że w tej torbie to by mogli nam skuksa gdzieś wynieść. A forum bez skunksa to nie to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.10.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Wydaje mi się, że wszystko dochodzi tylko po czasie. Skąd takie mniemanie? to proste...Wygrałem torbę na wakacje i... dostałęm tylko już dawno po wakacjach.Wygrałęm parasol i podejrzewam, że przyjdzie zimą lub wiosną jak już nie będzie padać i tak dalej. Dobre w tym wszystkim jest to, że coś dochodzi... Pozdrawiam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.10.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 to na pewno znowu OBCY!! moją też porwali...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts