bonart1 26.11.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Bez problemu mozna kupic oslone przeciw brudzeniu sciany pod wlaczniki - pojedyncze i podwojne. Bezbarwne i kolorowe. Nigdzie nie moge znalezc - POTROJNYCH. Szukam bezbarwnych, ale w desperacji kupilbym i biale lub bezowe. Czy ktos wie gdzie takie potrojne mozna dostac? Producent? Czy sa oferowane. Nie moge uwiezyc ze nie ma potrojnych - gdy przeciez coraz czesciej w naszych domach mamy listwy wlacznikow - nawet poczworne. W systemach wlacznikow ramkowych nawet chyba pieciowlacznikowe ramki mozna kupic, a ja nie moge znalezc potrojnej oslony... prosze o pomoc. dziekuje Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Płosia 26.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witaj!!! Moim zdaniem te osłonki są w ogóle nie potrzebne . Ja też pozakładałam u siebie w domu.Pod osłonką jest ściana czysta a poniżej osłony ??? prawie czarna !!! tak że to jest do kitu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 27.11.2007 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts