AsiaArka 26.11.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 WITAM pAŃSTWA MAM STRASZNY PROBLEM JAKA WYBRAC SYPIALNIE, JUZ NIE CHODZI O CENE LECZ O UNKCJONALNOŚĆ I TRWALOSC PO prostu jakość z voX moder czy z BRW doors dziekuje za pomysly i sugestie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia80 26.11.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Wydaje mi się, że z BRW są fajniejsze, choć każdy ma swój gust... Teraz w mieszkanku mamy DREAM, a ja już kiedyś skończymy remont domku, to chielibyśmy BAWARIĘ, choć troszkę cena powala...Ale to zależy co się komu podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Jakościowo Vox zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaArka 26.11.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 dziekuej za opinie.. zastanawiamy sie dosalony nad orinoko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Płosia 26.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 witaj!!! mam od kilku lat zestaw BRW do pokoju dziennego i nie narzekam. Jak już to chyba wolałabym DOORS ale czy nie jest fajniejszy DREAM ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaArka 27.11.2007 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 dream jest sliczne ale nie w tym kolorze szukam bo mamy jasne panele i sypialnie wolalabym ciemna nawe wenge! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.11.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja chyba zdecyduję się zarówno do salonu jak i sypialni na VOX. "Macałam" i te i BRW i Vox wydają mi się stabilniejsze i jakośc lepsza -chociaż trochę droższe. Ostatnio teściowa kupiła sobie do saloniku Tristan z BRW -jakośc? -PORAŻKA ... Sypialnia Amarone z Voxa: http://www.meble.vox.pl/midcom-serveattachmentguid-cc9d27b09aaf11db8642fd2a661ae45ae45a/amarone_sypialnia_main1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaArka 28.11.2007 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 no wiec wczoraj zrobilismy sobie maraton po salonach meblowych. mianowicie firma vOX zdecydowanie lepsz pod wzgledem jakości wygladaja na stabilniejsze i lepiej wykonane. decydujemy sie jednak na modern http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--modern--/sypialnia/ te wenge! teraz mamy problem z materacem zastanawiamy sie czy warto dolozych do tej'gabki lateksowej" czy wybrac ten sprezynowy.. do salony wybieraym meble bydgoskie sietna jakos i po prostu sliczne:http://www.bydgoskiemeble.pl/meble_nowoczesne.php?num=68&category=1#meble pozdrawiam[/img][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 12.12.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 pamietaj, ze do materaca lateksowego musisz dobrac specjalna "podloge", bo na zwyklej prostej lateksowy nie sprawuje sie najlepiej.my mamy lozko z serii Amarone (VOX) - w "naturze" wyglada duzo lepiej i solidniej niz na zdjeciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 13.12.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Amarone VOXa to również mój faworyt do sypialni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.12.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Kupiliśmy łóżko 160/200 z VOXa seria Romeo i Julia jabłoń/wanilia, do tego dostawka do łóżka, szafka nocna i 2 komody. Oraz materac z firmy RELAKS o nazwie SOLA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 15.12.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Dzisiaj widziałam mojego faworyta - Amarone Voxa na żywo i ... przestał być moim faworytem. Ogólny wygląd - ok. ale bliżej, niedopracowane szczegóły: widoczne łączenia elemetów, gdzie przy kolorze ciemny brąz prześwitywało jasne drewno, niespasowane szuflady przy szafkach i komodach - szczeliny (może do wyregulowania ). Może trafiłam na feralny egzemplarz? Ale w największym salonie we Wrocławiu (Domar) to chyba wątpliwe? Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.12.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Jakościowo Vox zdecydowanie Chyba nie tylko jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts