agaadam 26.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 witam .czy ktoś mi podpowie jak powinno wyglądać pismo na którym elektryk stwierdza zgodność wykonania instalacji elektrycznej budynku z projektem.?bardzo prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 28.11.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Pisma takiego nie widziałem na oczy ale może i jest.Ostatecznie można odręcznie opisać o co biega i niech się podpisze.Papier zawsze cierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 28.11.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 witam .czy ktoś mi podpowie jak powinno wyglądać pismo na którym elektryk stwierdza zgodność wykonania instalacji elektrycznej budynku z projektem.?bardzo prosze o pomoc. W ZE mają gotowe druki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 28.11.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 witam .czy ktoś mi podpowie jak powinno wyglądać pismo na którym elektryk stwierdza zgodność wykonania instalacji elektrycznej budynku z projektem.?bardzo prosze o pomoc. nie słyszałem o czymś takim Mój elektryk pismo o zgodności z przepisami wypełnił według swojego własnego formularza. W ZE i w Inspektoracie przyjęli bez uwag. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 28.11.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ze specjalistycznego forum: http://www.forumsep.pl/viewtopic.php?t=2100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts