Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mozna odsprzedac o ile nasza pociecha obejdzie sie łaskawie ze swoimi mebelkami :D

A jesli chodzi o łozeczko to moze takie?

http://www.allegro.pl/item484661919_dostepn_lozeczko_lozko_ulica_sezamkowa_elmo.html

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No własnie - w nawiązaniu do tego, że dzieci szybko rosną...

Ja wolę pokoje wyposażone w "neutralne" meble i do tego operowanie dodatkami w zależności od wieku dziecka i jego zainteresowań.

Gdybym rok temu urządziła 5 letniemu synkowi pokój w klimacie Kubusia Puchatka, już teraz musiałabym zmieniać go na Bena10:)

No i pół biedy jeśli byłaby to pościel, gorzej jeśli malunek na 1/2 ściany lub szafa w tym motywie:)

Pewnie.Ale spójrzcie na moje propozycje 2/3/6/7 oraz 11 zdjęcia-rewelacyjne mebelki.Spokojnie wystarczą dla nastoletnich dzieci.Wiekszości prezentacji ma tylko wypełnienie w charakterze wesołej kołderki,firanki czy dywanika no i pluszaków co i tak z czasem poprostu zmieniamy.
ładne mebelki zawsze można odsprzedać :)

Ja np. teraz szukam fajnego łózka dla malucha 2 letniego, wiec musi byc nie za bardzo wysokie i z barierką. Jesli ktoś miałby takiego typu do odsprzedania chetnie bym kupiła. Nieststy sensownych łózek z barierkami i do tego niższymi od podłogi niz 80-100 metrów ciezko znaleźć :( Owszem sa łóżka samochody do kupienia choćby na allegro ale to koszt około 1000zł :(

Ja właśnie do tego nawiązuję - łóżko dla 2-latka za chwilę trzeba będzie wymieniać, a barierke taka z ikea, można domontować do praktycznie każdego "normalnego" łóżka.

Nie polecam natomiast łóżek z ikea rosnących z dzieckiem - czyli takich rozciąganych wzduż - te materace sprawdzają się tylko na wymiarze najmniejszym, potem są niewygodne i trzeba by robić na wymiar:/

No chyba, że kogoś bawi reorganizacja pokoju co 2 lata i ma na to środki - tak tez może być,dlatego nie krytykuję, tylko wyrażam własne zdanie:)

ASIA - dzieki z alink - juz je oglądaliśmy, jednak ja chyba chciałąbym kupic już takie łóżko w którym po zdemontowaniu barierki moze spac tez 10 latek - tamto jest dośc krótkie i tylko do około 6 lat, a patrzac na mojego małego wielkoluda w tuz w wieku 4-5 lat byłoby przykrótkie :)

Ale dzieki za link

Ja dokładnie jak damimax pisze,kupiłam mojemu 6 letniemu synkowi meble takie,zeby "troche pobyły" :lol:

Ma za to dodatki:posciel spidermena,lampke noca w kształcie piłki noznej,wieszak ze spidermenem.

Kupiłam mu tez tablice korkowa,zeby mogł wieszac na niej,to co w danej chwili mu sie podoba-jakies obrazki itp.

Młodszemu 9 mies. namalowałam na scianie narazie,tylko takie małe zwierzatka,bo jak zacznie chodzic to sciany pomaluje po swojemu :roll:

Noi malowac bedzie trzeba pewnie drugi raz...

A co do łozeczka to faktycznie,takie barierki dokrecane-jesli tylko sa w ikei-to fajna sprawa.

iva_marti:swietne te zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I nie drogie!

Oj po co je pokazałas?! Zaraz nacykam zdjec moim chłopakom i wysle,zeby mi zrobili! (tzn. nie tak zaraz-moze poczekam do rana :lol: )[/b]

My kupiliśmy naszej 5 letniej corci meble CILEK seria SWEET. Drogie ale warte tych pieniedzy... sa przesliczne i solidnie wykonane :D Stronka to chyba:

http://www.cilek.com.pl Pozdrawiam

My kupilismy serie SWEET. Łózko,szafke nocna, biurko, szafe 3d i regal. No i jeszcze "firanke" ( jak to mowi moje dziecie) tzn baldachim nad lóżko :p Do lozka nie bralismy zabiezpieczeń. Nasza mala jakos daje rade i nie spada :D

przeszukałam forum, znalazłam wątek, ale jakoś tak nie znalazłam nic dla siebie, raczej juniora...

za to dogrzebałam się do takiej stronki:

http://www.meble.pl/prod,meble,dzieciece-i-mlodziezowe

nie będę wklejać zdjęć, bo to się mija z celem

miłego oglądania

olek5555, bardzo ładny ten pokoik. Spójny kolorystycznie ale wcale nie nudny.

Brawo za koncepcję i wykonanie. :D

Bardzo dziękuję za miłe słówka. Synek chciał koniecznie pokój PIŁKARZA, próbowaliśmy choć kilka elementóww piłkarskich w nim umieścić. Mieszkamy niespełna 3 tygodnie i jeszcze wszystko niedopracowane, pozdrawiam

• 3 weeks później...